Sport

Cristiano Ronaldo și-a decis viitorul! Unde va evolua în noul sezon. Iubita l-a dat de gol

Iubita lui Cristiano Ronaldo le dă o veste excelentă fanilor lui Juventus: starul portughez își dorește să îmbrace în continuare tricoul fostei campioane a Italiei.
30.05.2021 | 15:17
Cristiano Ronaldo sia decis viitorul Unde va evolua in noul sezon Iubita la dat de gol
ADVERTISEMENT

Chiar dacă s-a zvonit că instalarea lui Massimiliano Allegri în funcția de antrenor principal îi va grăbi plecarea de la Juventus, Cristiano Ronaldo pare să fi revenit la sentimente mai bune. Asaltată de întrebări din partea fanilor, Georgina Rodriguez a lăsat de înțeles că aventura sa în Italia e departe de a se fi încheiat.

Răspunsul a fost scurt, dar cât se poate de clar, semn că starul portughez și-ar putea prelungi foarte curând contractul cu „Bătrâna Doamnă”, scadent în vara anului viitor.

ADVERTISEMENT

Transferat în 2018 de la Real Madrid, în schimbul unei sume record pentru fotbalul european -117 milioane de euro, cu tot cu bonusuri – „CR7” și-a trecut în cont 101 goluri și 22 de pase decisive în cele trei sezoane jucate în tricoul fostei campioane. Nu a reușit, în schimb, să-și ducă echipa mai departe de sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Cristiano Ronaldo, dispus să rămână la Juventus. Iubita l-a dat de gol

Cristiano rămâne la Juve sau pleacă?”, a întrebat-o un fan spaniol, prin intermediul rețelelor de socializare, iar răspunsul Georginei Rodriguez nu a întârziat să apară. „Rămâne”, a dezvăluit frumoasa iubită a lui Cristiano Ronaldo, spre bucuria torinezilor.

ADVERTISEMENT

Și dezamăgirea suporterilor lui Manchester United, care începuseră deja să viseze la o revenire în Premier League, alimentați de hotărârea starului portughez de a-și muta, în toiul nopții, mașinile de lux, cu o firmă de transport înregistrată în Lisabona.

Allegri ar fi vrut să-l vândă, dintr-un motiv incredibil

În altă ordine de idei, peisajul media a fost împânzit de zvonuri potrivit cărora Massimiliano Allegri, r eadus la Juventus după o pauză de doi ani, nu ar mai avea nevoie de serviciile lui Cristiano Ronaldo. Potrivit jurnaliștilor italieni, acesta ar fi insistat și în primul mandat pentru vânzarea lui „CR7”, din dorința de a nu bloca ascensiunea tinerilor jucători pe care urma să se bazeze.

ADVERTISEMENT

Allegri găsește o bancă pe care o cunoaște foarte bine, un club pe care îl iubește și acesta îl iubește pe el. Astăzi o nouă aventură începe împreună, spre noi obiective.

Ceea ce a realizat în prima sa aventură la Juventus este gravat în istoria clubului: cinci titluri, patru eventuri consecutive, două Supercupe și am reușit să ajungem de două ori în finala Champions League în trei ani”, se arată în comunicatul oficial al clubului.

ADVERTISEMENT

Mesajul enigmatic al starului portughez: „Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în această călătorie”

În ciuda răspunsului ferm al iubitei sale, fanii „diavolilor” continuă să spere într-o revenire a starului portughez. Asta și prin prisma mesajului enigmatic postat cu foarte puțin timp în urmă pe rețelele de socializare.

Viaţa şi cariera oricărui jucător de top are urcuşuri şi coborâşuri. Trebuie să apreciez tot ce am câştigat în acest an cu Juventus, atât colectiv, cât şi la nivel individual. Am câştigat Supercupa Italiei, Cupa Italiai şi titlul de golgheter în Serie A, iar aceste lucruri m-au umplut de fericire, mai ales că le-am realizat într-o ţară unde nimic nu e uşor de câştigat.

Cu aceste realizări, mi-am atins un obiectiv pe care mi l-am impus din prima zi în care am ajuns în Italia: să iau titlul, Cupa, Supercupa şi să fiu cel mai bun jucător şi cel mai bun marcator în această ţară minunată, cu jucători extraordinari, cluburi uriaşe şi o cultură fotbalistică aparte.

Sunt foarte mândru de ceea ce am realizat. Nimic nu se compară cu sentimentul că mi-am pus amprenta în ţările unde am jucat şi că le-am oferit bucurii fanilor cluburilor pe care le-am reprezentat.

Pentru asta muncesc, asta mă motivează şi asta voi urmări până în ultima zi. Le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine în această călătorie!”, a transmis Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT