Sport

Cristiano Ronaldo și-a inaugurat cel mai recent hotel, în Times Square, din New York. Foto

Starul portughez Cristiano Ronaldo continuă să investească milioanele pe care le câștigă din fotbal. Recent, atacantul și-a inaugurat hotelul Pestana CR7 în Times Square.
09.07.2021 | 18:31
Cristiano Ronaldo sia inaugurat cel mai recent hotel in Times Square din New York Foto
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo investește masiv în afaceri imobiliare. Cea mai recentă achiziție, un hotel situat în, Times Square, New York, a fost inaugurat recent.

Noul hotel a fost denumit Pestana CR7 și se alătură portofoliului de proprietăți pe care fotbalistul le mai deține în Madeira, Lisabona și Madrid.

ADVERTISEMENT

Cum arată și cât costă o noapte în hotelul din Manhattan a lui Cristiano Ronaldo

Pestana CR7, cel mai recent hotel al lui Cristiano Ronaldo, este primul în afara Europei al starului naționalei Portugaliei și al lui Juventus Torino.

Cristiano Ronaldo a postat primele imagini cu noua ”bijuterie” a imperiului CR7, printr-un mesaj pe Twitter în care a oferit și primele detalii despre stabiliment.

ADVERTISEMENT

”Rezervați acum și descoperiți cel mai tare hotel nou în cea mai bună locație din oraș”, a scris Cristiano Ronaldo pe rețelele de socializare. Hotelul este descris drept ”cosmopolit”, care este „fidel unui stil de viață sportiv sofisticat, vibrant și mereu conectat”.

O noapte în Pestena CR7 costă 117 lire sterline și oferă reduceri pentru membrii clubului de oaspeți Pestana. Site-ul stabilimentului afirmă, de asemenea, că hotelul este ”punctul de plecare ideal pentru cei care nu doresc să rateze acțiunea orașului”.

ADVERTISEMENT

Culoarea și arta din camerele de oaspeți sunt inspirate de moștenirea portugheză a lui Ronaldo și sunt dotate cu aparate de cafea espresso, frigidere, porturi USB, TV HD și Wi-Fi.

Nu lipsesc ecranele gigant pentru a urmări transmisiunile sportive, nici sălile ce pot fi închiriate pentru diverse evenimente, sau întâlniri de afaceri. Evident, hotelul dispune și de un spectaculos centru de fitness.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo face avere pe rețelele de socializare

Cristiano Ronaldo este cel mai urmărit om al planetei pe rețelele de socializare, iar notorietatea de care se bucură îi aduce în conturi, anual, zeci de milioane de euro.

Căpitanul naționalei Portugaliei nu are rival în rețeaua Instagram. Cu 308 milioane de urmăritori, lusitanul îl devansează clar pe actorul Dwayne ”The Rock” Johnson (250 de milioane de urmăritori).

Conform corrieredellosport.it, portughezul va încasa de acum înainte 1,5 milioane de euro pentru fiecare postare, față de 900.000 cât era tariful înaintea Campionatului European.

Sursa citată notează că veniturile anuale ale lui Cristiano Ronaldo, din postările pe Instagram, se cifrează la aproximativ 40 de milioane de euro, mai mari decât remunerația atacantului la Juventus Torino (31 de milioane de euro anual).

ADVERTISEMENT