News

Cristiano Ronaldo și-a schimbat din nou frizura. Seamănă izbitor cu un coechipier. Foto

30.06.2020 | 11:01
Cristiano Ronaldo sia schimbat din nou frizura Seamana izbitor cu un coechipier Foto
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo are un nou look, iar după ultimul meci al lui Juventus, starul portughez s-a pozat lângă Juan Cuadrado.

Părul lui Cristiano era ridicat și se asemăna izbitor cu tunsoarea celebră a mijlocașului columbian.

ADVERTISEMENT

După cum era de aștepta, fanii s-au năpustit și au lăsat peste 7.000.000 de like-uri, în mai puțin de 12 ore.

Cristiano Ronaldo, look asemănător cu Juan Cuadrado

Cristiano Ronaldo continuă să facă furori pe Instagram, iar starul portughez a postat o fotografie din vestiarul lui Juventus, alături de colegul său Juan Cuadrado.

ADVERTISEMENT

Noul look al lui Cristiano se aseamănă cu cel al mijlocașului columbian, spre amuzamentul și plăcerea urmăritorilor portughezului, care l-au răsplătit, prin like-uri, pe măsură.

Cristiano Ronaldo a început să posteze din ce în ce mai des

Cristiano Ronaldo își bucură fanii din ce în ce mai des, pentru că a început să posteze mai mult pe rețelele de socializare. Într-o altă postare a portughezului, Cristiano și-a etalat o ținută extravagantă, iar fanii i-au dat 11.000.000 de like-uri.

ADVERTISEMENT

Starul portughez continuă să fie cel mai urmărit atlet din lume, având 227.000.000 de urmăritori.

În ultimul meci al lui Juventus, câștigat de torinezi cu 4-0 în fața lui Lecce, Cristiano Ronaldo a reușit să înscrie un gol din penalty, în minutul 62. Astfel, starul portughez a ajuns la un total de 23 de goluri în actualul sezon din Serie A.

ADVERTISEMENT

De la reluarea fotbalului în Italia, Cristiano Ronaldo a jucat o finală de cupă, pierdută de Juventus în fața lui Napoli, dar se poate resemna cu un nou titlu de campion în Serie A.

Juventus se află pe primul loc în clasament, cu 69 de puncte, la diferență de patrul puncte de Lazio, principala urmăritoare.

  • 60.000.000 de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: