Fotbal international

Cristiano Ronaldo şi-a scos colegii din naţionala Portugaliei la restaurant! Ce s-a întâmplat cu nota de plată de la localul de lux

Portugalia a debutat cu victorie la CM 2022, iar Cristiano Ronaldo şi-a scos colegii la restaurant. Unde au mâncat fotbaliştii lusitani.
26.11.2022 | 16:47
Cristiano Ronaldo sia scos colegii din nationala Portugaliei la restaurant Ce sa intamplat cu nota de plata de la localul de lux
Cristiano Ronaldo şi-a invitat colegii din naţională la restaurant
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a fost decisiv în Portugalia – Ghana 3-2, meci în care a deschis scorul dintr-un penalty foarte uşor acordat. La o zi după partida de la Doha, starul lusitanilor şi-a dus colegii la restaurant.

Cină specială pentru naţionala Portugaliei la CM 2022. Cristiano Ronaldo s-a ocupat de tot

Vineri, Cristiano Ronaldo şi colegii lui din naţionala Portugaliei au mers la cel mai nou restaurant deschis de franciza Tatel, pe insula Al-Maha. Jucătorii lui Fernando Santos s-au bucurat de o seară liniştită, după debutul cu dreptul în Grupa H de la Campionatul Mondial 2022.

ADVERTISEMENT

Restaurantul Tatel face parte din grupul Mabel Hospitality, unde Cristiano Ronaldo şi Rafael Nadal se află printre partenerii de afaceri. Conform presei din Portugalia, fotbalistul de 37 de ani s-a ocupat de nota de plată, una care a fost destul de piperată. Din lotul lusitanilor, la cină, au lipsit Bernardo Silva, Joao Cancelo şi Jose Sa, care au preferat să petreacă timpul cu familiile.

Cu această ocazie, jucătorii Portugaliei au sărbătorit şi recordul lui Cristiano Ronaldo. Autor al unui gol în victoria cu Ghana, CR7 a devenit primul fotbalist care marchează la cinci ediţii diferite de Campionat Mondial.

ADVERTISEMENT

Pentru Portugalia, la Campionatul Mondial 2022, urmează derby-ul Grupei H cu Uruguay. Sud-americanii au obţinut 1 punct în prima etapă, după 0-0 cu Coreea de Sud, singurul meci din istoria CM în care nu a existat niciun şut pe spaţiul porţii.

Cristiano Ronaldo, liber de contract după despărţirea de Manchester United

Cristiano Ronaldo a rămas fără echipă chiar în timpul Campionatului Mondial 2022, după ce Manchester United a anunţat rezilierea contractului de comun acord. Decizia a venit după explozivul interviu acordat de portughez, lui Piers Morgan, chiar înainte de turneul final din Qatar.

ADVERTISEMENT

În timpul interviului, Cristiano Ronaldo a susţinut că s-a simţit trădat de Manchester United şi a lansat mai multe atacuri, printre ţinte fiind Wayne Rooney, Ralf Rangnick sau Erik ten Hag.

“Mă simt trădat de Manchester United. Au încercat să mă forţeze să plec. Nu doar antrenorul, dar şi alte persoane din jurul clubului. Simt că sunt persoane care nu mă vor la Manchester United. Nu doar sezonul acesta, cât şi în stagiunea trecută.

ADVERTISEMENT

Nu am respect pentru Erik ten Hag pentru că nici el, la rândul lui, nu-mi arată respect. Este simplu. Dacă nu eşti nici măcar antrenor, cum poţi să fii şeful lui Manchester United? Nu am auzit niciodată de el. Nu am văzut nicio evoluţie la Manchester United de la plecarea lui Sir Alex Ferguson”, a spus Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT