Fotbal international

Cristiano Ronaldo și Al Nassr s-au înțeles! Lusitanul va semna un contract fabulos, în valoare de 200 de milioane de euro anual

Cristiano Ronaldo și Al Nassr au ajuns la un numitor comun, iar starul lusitan ar urma să semneze cel mai mare contract de fotbal din lume.
30.11.2022 | 11:34
Cristiano Ronaldo si Al Nassr sau inteles Lusitanul va semna un contract fabulos in valoare de 200 de milioane de euro anual
Cristiano Ronaldo ar fi de acord cu oferta lui Al Nassr pentru cel mai mare contract din istoria fotbalului. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo se află la Cupa Mondială din Qatar alături de naționala Portugaliei, acolo unde a obținut biletele pentru optimile de finală. Totuși, gândul superstarului portughez zboară și la viitoarea echipă de club după ce s-a despărțit de Manchester United. Starul lusitan este la un pas să semneze cu Al Nassr din Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo, aproape de transferul la Al Nassr. Lusitanul este de acord cu oferta saudiților

Cristiano Ronaldo s-a despărțit de Manchester United după anunțul oficial făcut de clubul de pe Old Trafford. După ce mai multe cluburi din Europa i-au întors spatele lui Ronaldo, starul portughez are în atenție oferta celor de la Al Nassr.

ADVERTISEMENT

Formația din Arabia Saudită s-ar fi înțeles cu Ronaldo pentru un contract în valoare de 200 de milioane de euro pe an, ceea ce ar reprezenta cel mai mare contract de fotbal din lume.

Astfel, tentația este mare pentru Cristiano Ronaldo care s-a despărțit de Manchester United după mai multe momente tensionate. Înainte de plecarea la naționala Portugaliei în vederea Cupei Mondiale din Qatar, fostul Balon de Aur a oferit un interviu incendiar în care i-a acuzat pe oficialii „diavolilor roșii”, pe Erik ten Hag și pe Wayne Rooney.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo va semna un contract pe doi ani și jumătate în iarnă

Potrivit Marca, Cristiano Ronaldo ar urma să semneze un contract pe o perioadă de doi ani și jumătate, cu un salariu de 200 de milioane de euro pe an. Mutarea s-ar putea oficializa chiar în perioada următoare, după ce jucătorul lusitan își va încheia aventura la Mondialul din Qatar. De asemenea, cifrelor li se adaugă venituri fie din bonusuri, fie din publicitate.

Al Nassr este una dintre echipele de succes din Arabia Saudită. Au câștigat de nouă ori campionatul, ultima oară în 2019. Chelsea a fost, de asemenea, pe urmele lui Cristiano Ronaldo, însă interesul londonezilor a picat.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Bayern Munchen a negat discuțiile cu Ronaldo la începutul săptămânii. Starul lusitan a devenit primul fotbalist din istorie care înscrie la cinci campionate mondiale diferite.

Portugalia, cu Ronaldo titular, s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar

Cristiano Ronaldo a fost titular în cele două partide ale Portugaliei în grupa H la Campionatul Mondial din Qatar. Portughezii încearcă să își adjudece primul titlu mondial din istorie. Elevii lui Fernando Santos au obținut biletele în optimile de finală după primele două etape.

ADVERTISEMENT

În prima partidă, Portugalia s-a impus, scor 3-2 cu Ghana, în meciul în care Cristiano Ronaldo a marcat din penalty și a scris istorie. În a doua partidă, lusitanii au rezolvat partida cu Uruguay în repriza secundă prin golurile lui Bernardo Silva.

În optimile de finală, Portugalia va înfrunta ocupanta locului secund din grupa G, poziție pentru care luptă Elveția, Camerun și Serbia. Cea mai bună clasare a Portugaliei la un campionat mondial a fost în 1966, locul 3.

ADVERTISEMENT