Fotbal international

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, apăsați de acuzațiile de viol care i se aduc portughezului. Foto

03.10.2018 | 18:49
Cristiano Ronaldo si Georgina Rodriguez apasati de acuzatiile de viol care i se aduc portughezului Foto

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au urmărit de la tribuna oficială meciul Juventus – Young Boys 3-0, contând pentru etapa a doua din grupele Ligii Campionilor, portughezul fiind suspendat pentru această partidă din cauza cartonașului roșu încasat cu Valencia.

Camerele foto au stat ațintite spre cei doi pe toată durata jocului, iar jurnaliștii italieni au concluzionat faptul că Georgina și Cristiano nu se simt deloc bine după redeschiderea dosarului în care fotbalistul lui Juventus este acuzat de viol.

Vezi toate imaginile în galeria foto de mai sus!

Cum au fost surprinși Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez

Cei doi s-au evitat și nu au schimbat prea multe replici pe durata meciului, iar la un moment Cristiano Ronaldo s-a dus să-și ia singur o cafea. Nu a existat niciun zâmbet, asta deși pe teren echipa lui făcea spectacol împotriva elvețienilor de la Young Boys.

Ronaldo a publicat astăzi pe pagina oficială de Facebook un mesaj prin care neagă toate acuzațiile care i se aduc de către Kathryn Mayorga, femeia care spune că ar fi fost violată de starul portughez.

În plan sportiv, Cristiano Ronaldo o duce bine. A marcat trei goluri și a oferit cinci asisst-uri în cele opt partide oficiale jucate pentru Juventus în actuala stagiune. În comparație, fără el, Real Madrid traversează una dintre cele mai slabe perioade din istorie în plan ofensiv. Madrilenii n-au marcat în trei meciuri consecutive, ceea ce nu s-a întâmplat niciodată cu Ronaldo pe teren în cei nouă ani petrecuți de lusitan pe Santiago Bernabeu. Mai mult, dacă aceștia nu vor înscrie nici în următoarele două partide, atunci vor avea oficial cea mai slabă serie din istoria clubului.

Juventus și Cristiano Ronaldo joacă în acest weekend pe terenul lui Udinese, căutând să își prelungească startul perfect, cu nouă victorii din tot atâtea meciuri jucate. Partida are loc sâmbătă, de la ora 19:00.