Sport

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, prima imagine împreună cu bebelușul nou-născut: „E timpul să fim recunoscători”. Foto

Cristiano Ronaldo (37 de ani) încearcă să treacă peste drama pierderii unuia dintre cei doi gemeni cu care era însărcinată Georgina Rodriguez. Lusitanul a postat prima fotografie cu fetiția care a surpaviețuit.
21.04.2022 | 23:45
Cristiano Ronaldo si Georgina Rodriguez prima imagine impreuna cu bebelusul nounascut E timpul sa fim recunoscatori Foto
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, prima imagine împreună cu bebelușul nou-născut: „E timpul să fim recunoscători”. FOTO: Twitter Cristiano Ronaldo
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo încearcă să își refacă moralul după ce a trăit cea mai mare dramă a vieții sale. După ce a revenit la antrenamentele lui Manchester United la o zi de la moartea unuia dintre gemeni, superstarul portughez a postat prima fotografie cu celălalt nou-născut, care a supraviețuit.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, prima fotografie alături de fetița care a supraviețuit la naștere

Cristiano Ronaldo a avut parte de susținere totală în ultimele zile, cea mai plăcută surpriză fiind cea de la derby-ul Liverpool – Manchester United 4-0. Chiar dacă a absentat de pe Anfield, lusitanul a fost aplaudat de întreg stadionul în minutul 7.

ADVERTISEMENT

Deși „cormoranii” sunt rivalii „diavolilor roșii”, aceștia au primit mesaje de recunoștință din partea familiei cvintuplului Balon de Aur.

„Casa dulce casă. Gio și fetița noastră nou-născută sunt în sfârșit alături de noi. Vrem să le mulțumim tuturor pentru cuvintele frumoase și pentru gesturile făcute.

ADVERTISEMENT

Susținerea voastră este foarte importantă și cu toții am simțit dragostea și respectul pe care îl purtați familiei noastre.

Acum e timpul să fim recunoscători pentru viața pe care tocmai am primit-o în această lume”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, tată a cinci copii

Bebelușul care a supraviețuit la naștere este al cincilea copil pe care îl are Cristiano Ronaldo. Cristiano Jr este primul fiu al lusitanului, iar în luna iunie va împlini vârsta de 12 ani. „Șeptarul” lui Manchester United are și doi gemeni, pe care i-a făcut cu o mamă surogat, Eva și Mateo.

Împreună cu Georgina Rodriguez, Ronaldo are două fetițe, Alana Martina (5 ani) și bebelușul născu pe 18 aprilie 2022.

ADVERTISEMENT

Deși trece prin clipe extrem de dificile, Cristiano Ronaldo are șanse mari să revină pe teren în weekend, atunci când „diavolii roșii” dau piept cu Arsenal, sâmbătă, 23 aprilie, de la ora 14:30. CR7 este cel mai bun marcator al viitoarei echipei a lui Erik ten Hag în Premier League, cu 15 reușite.

ADVERTISEMENT