Fotbal international

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez, videoclip de 6 milioane de like-uri! Imagini incendiare cu iubita portughezului. Video

07.01.2019 | 09:29
Captură din filmuleţul postat de Cristiano Ronaldo în care apare posteriorul iubitei sale Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo profită de timpul liber pe care îl are de la Juventus Torino şi se antrenează cot la cot cu Georgin Rodriguez, tânăra care i-a dăruit o fetiţă în urmă cu un an. Lusitanul a dorit să le arate fanilor săi în ce condiţii se pregăteşte pentru a fi pregătit pentru meciurile din Serie A. VEZI VIDEO MAI JOS.

Starul lui Juventus Torino s-a filmat în timp ce se antrena alături de Cristiano Junior şi Georgina Rodriguez în sala pe care o are la reşedinţa din Torino, iar fanii săi au rămas fără cuvinte când au văzut-o pe iubita lui Cristiano Ronaldo în acţiune.

Cristiano Ronaldo, videoclip de 6 milioane de like-uri cu Georgina Rodriguez

Mai mult, o parte din cei care îl urmăresc pe Cristiano Ronaldo pe pagina sa de Instagram au sugerat că portughezul a dorit să arate în videoclipul postat din sala de forţă  posteriorul Georginei. Filmuleţul starului de la Juventus Torino a adunat 6 milioane de like-uri în mai puţin de 9 ore de la încărcare.

 

View this post on Instagram

 

Turim ??

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Deşi sunt de mai mulţi ani împreună, Cristiano Ronaldo şi Georgina nu au de gând să îşi unească destinele cât mai curând, lucru anunţat chiar de starul lusitan. Fotbalistul lui Juventus Torino a vorbit despre relaţia cu logodinica sa Georgina Rodriguez.

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo

„Paparazzi m-au văzut la biserică și imediat au crezut că se pregătește o nuntă. Nu, nu mă gândesc la căsătorie. Nu știu ce se va întâmpla în viitor, dar acum acest eveniment nu este în planurile mele. Sunt catolic, săptămânăl mă duc la biserică. Mă duc să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru ceea mi-a dat. Nu cer nimic în plus, mulțumesc că am totul, cer sprijin de la El pentru protejarea familiei și a prietenilor mei” – a spus Cristiano Ronaldo pentru Gazzetta dello Sport.