Fotbal international

Cristiano Ronaldo și Georgina, izolați pe etaje diferite în vila din Torino

25.10.2020 | 17:58
Cristiano Ronaldo si Georgina izolati pe etaje diferite in vila din Torino
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a fost criticat pentru faptul că nu a respectat izolarea după ce a fost infectat cu coronavirus, însă acum vrea să le demonstreze tuturor contrariul. Portughezul s-a izolat departe de iubita sa, Georgina și de copii, pe un etaj diferit al imensei sale locuințe.

Se pare că partenera portughezului nu a contractat virusul și este izolată departe de Cristiano de mai bine de o săptămână și are grijă de cei patru copii, după ce rezultatul testului COVID a fost negativ.

ADVERTISEMENT

În același timp, Cristiano, izolat departe de copii și iubita sa, a avut timp să își facă un look nou și așteaptă rezultatul unui nou test efectuat în decursul zilei de sâmbătă.

Cristiano Ronaldo, la un pas să rateze confruntarea cu Messi din Champions League

Înfruntarea dintre Ronaldo și Messi cel mai probabil nu va mai avea loc, după ce portughezul a efectuat un al doilea test care a ieșit tot pozitiv, iar protocolul UEFA este foarte clar în astfel de situații. Juventus face însă toate eforturile și încearcă să înduplece UEFA să îi acorde o derogare lui Cristiano și să îi permită să efectueze încă un test cu 48 de ore înainte de meci.

ADVERTISEMENT

Veștile bune pentru Cristiano Ronaldo au continuat, după ce iubita sa a fost declarată negativă și poate avea în continuare grijă de copii, dar cei doi locuiesc în continuare pe etaje diferite ale vilei de lux.

Georgina Rodriguez are grijă de Cristianinho (10 ani) Eva și Mateo (3 ani) și de fiica lor, Alana Martina, care are doi ani, după ce Ronaldo a fost depistat pozitiv pe data de 13 octombrie și a părăsit Portugalia cu un avion pentru a se izola la casa din Torino.

ADVERTISEMENT
Georgina Rodriguez alaturi de Cristiano si copii. Sursa foto: instagram
Georgina Rodriguez alaturi de Cristiano si copii. Sursa foto: instagram

Relația lui Cristiano Ronaldo cu Georgina Rodriguez

Georgina Rodriguez este iubita lui Cristiano Ronaldo de patru ani și s-a îndrăgostit de portughez de la prima întâlnire: ,,Prima întâlnire cu Cristiano a fost la Gucci, acolo unde lucram ca asistentă de vânzări. La câteva zile distanță, ne-am întâlnit din nou la un eveniment al brandului și am putut să vorbim într-o atmosferă mai relaxată, în afara mediului de muncă. A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi”.

Georgina este foarte atentă cu copiii, deși doar Alana Martina este rodul iubirii celor doi. Iubita lui Cristiano nu și-a pierdut optimismul și face în continuare mult sport și s-a filmat în izolare în timp ce asculta muzică și dansa pe bicicleta statică.

ADVERTISEMENT

Deși locuiesc sub același acoperiș al imensei vile formate prin unirea a două clădiri diferite, Cristiano a vrut să le demonstreze tuturor că respectă măsurile de distanțare socială și nu a interacționat absolut deloc cu Georgina sau copii, conform mamei lui Ronaldo, Dolores Aveiro.

ADVERTISEMENT