Fotbal international

Cristiano Ronaldo și Messi pot ajunge colegi în MLS. David Beckham îi dorește la Miami

28.02.2021 | 14:43
Cristiano Ronaldo si Messi pot ajunge colegi in MLS David Beckham ii doreste la Miami
Cristiano Ronaldo și Messi pot ajunge colegi în MLS. Ce club îi dorește la pachet
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi pot ajunge colegi în MLS, după ce patronul clubului Miami FC, David Beckham, a declarat că îi dorește pe aceștia la pachet în echipa sa.

David Beckham s-a retras din fotbalul profesionist după o carieră de succes, însă, a rămas în lumea “sportului rege” după ce a ales să își desfășoare activitatea în campionatul nord-american.

ADVERTISEMENT

Fostul mijlocaș de la Manchester United a dezvăluit că este interesat să colaboreze cu cei doi titani ai fotbalului mondial, dar totul depinde de posibilitățile financiare ale clubului pe care îl conduce în prezent.

Cristiano Ronaldo și Messi pot ajunge colegi în MLS. Ce club îi dorește la pachet

“Ca patron, vrei cei mai buni jucători, dacă vom avea posibilitatea de a aduce jucători ca Ronaldo sau Messi, pe care îi admir ca sportivi, ar fi extraordinar”, a declarat David Beckham în cadrul emisiunii The Tonight Show cu Jimmy Fallon.

ADVERTISEMENT

Cei doi fotbaliști au avut parte de o carieră fabuloasă până în prezent. În ultimii 15 ani Ronaldo și Messi au câștigat împreună 11 Baloane de Aur, marcând o dominație autoritară în lumea acestui sport.

Miami FC nu este la prima încercare de a transfera jucători cu nume din fotbalul mondial, Gonzalo Higuain și Blaise Matuidi fiind transferați în vara anului trecut de la clubul italian Juventus.

ADVERTISEMENT

David Beckham l-a ales pe Phil Neville pentru funcția de antrenor la Miami

David Beckham încearcă să facă din Miami FC un club de succes și pentru asta a investit 11 milioane de lire sterline din propriul buzunar până în acest moment. A schimbat și antrenorul la club, iar înlocuitorul s-a dovedit a fi Phil Neville, fostul său coleg de la United.

“Desigur, oamenii vor spune întodeauna că l-am ales pentru că este prietenul și fostul meu coleg. Nu are legătură decizia mea cu acest lucru. Aici, la Inter Miami, cei care conducem clubul nu ne angajăm pe bază de prietenie.

ADVERTISEMENT

Angajăm cei mai buni oameni pentru postul ales, profesioniști în adevăratul sens al cuvântului. Conducem un club serios iar deciziile sunt luate în acest sens, posturile sunt ocupate de cei mai potriviți oameni”, a declarat David Beckham după numirea lui Neville în funcția de antrenor la Miami.

ADVERTISEMENT