Sport

Cristiano Ronaldo și Paul Pogba la PSG? Formația de pe Parc des Princes pregătește noi mutări după transferul lui Messi

Ronaldo și Messi vor juca într-un final împreună? Ce lovituri pregătește PSG-ul după aducerea starului argentinian.
17.08.2021 | 13:48
Cristiano Ronaldo si Paul Pogba la PSG Formatia de pe Parc des Princes pregateste noi mutari dupa transferul lui Messi
ADVERTISEMENT

PSG a dat lovitura verii şi l-a transferat pe Lionel Messi, iar şeicii pregătesc următoarea supermutare. Vicecampioana Franţei vrea să-i aducă la Paris și pe Paul Pogba și Cristiano Ronaldo

Conform Sky Sports, acesta este planul lui Paris Saint-Germain pentru următoarea perioadă de transferuri. Francezul ar putea merge și la Juventus.

ADVERTISEMENT

Ronaldo și Pogba vor ajunge gratis la PSG

Paris Saint-Germain are una dintre cele mai ambițioase și de succes piețe de transfer. Transferul lui Leo Messi a devenit unul istoric pentru echipa din capitala Franței. Unul care însoțit și de aducerea lui Sergio Ramos face din această campanie de transferuri un vis pentru PSG.

Cele două transferuri ale lui PSG vin la pachet cu alți jucători precum: Donnarumma, cel mai bun jucător de la Campionatul European, precum și cu Wijnaldum, campion în Premier League și câștigator al Ligii Campionilor cu Liverpool și Achraf Hakimi, jucător cheie în succesul lui Inter din Serie A.

ADVERTISEMENT

Înțelegerea lui Cristiano Ronaldo cu Juventus expiră vara viitoare. Starul portughez a precizat că va continua să joace pentru clubul torinez în acest sezon, dar Agnelli nu este sigur dacă să-i prelungească înțelegerea golgheterului său, chiar dacă acesta a anunțat că este dispus să își micșoreze venitul.

Pogba ar ajunge în același timp cu Ronaldo

Al-Khelaifi stă la pândă și este pregătit ca în 2022 să îi aibă în aceeași echipă pe Messi, Ronaldo, Mbappe și Neymar. Iar pe lângă cei patru jucători de atac, președintele lui PSG dorește să își întărească mijlocul cu Paul Pogba. 

ADVERTISEMENT

Situația francezului este asemănătoare cu cea a superstarului portughez. Contractul cu Manchester United îi expiră în 2022, iar până acum, discuțiile de prelungire a înțelegerii cu clubul de pe Old Trafford nu au decurs conform așteptărilor.

De altfel, interesul lui PSG pentru Pogba a fost intens și în această vară, dar suma cerută de United în schimbul francezului nu a fost pe placul grupării de pe Parc des Princes.

ADVERTISEMENT

PSG, cea mai activă dintre cluburile mari

PSG a fost cea mai activă echipă cu pretenții de a câștiga Champions League în această campanie de transferuri. După ce sezonul trecut a pierdut campionatul în fața lui Lille, Nasser Al-Khelaifi a reușit să îi pună la dispoziție lui Pochettino un lot care să îl ajute să defileze în Ligue 1.

La primul meci de pe teren propriu, 4-2 cu Strasbourg, parizienii i-au prezentat pe: Donnarumma, Hakimi, Wijnaldum, Ramos și Messi. Dar PSG nu se oprește aici.

Planul măreț al lui Al-Khelaifi este să îi aibă în aceeași echipă pe doi dintre cei mai buni fotbaliști din istorie. Pe unul l-a adus pe Parc des Princes, iar pe celălalt este hotărât să îl achiziționeze vara viitoare, când îi expiră contractul.

ADVERTISEMENT
Tags: