Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Cristiano Ronaldo și Portugalia, desființați în studioul Fanatik la EURO, după înfrângerea cu Georgia: „Un blat ordinar!”

Naționala Portugaliei, în frunte cu Cristiano Ronaldo, a fost desființată după eșecul cu Georgia, scor 0-2. Înfrângerea lusitanilor i-a trimis-o României în optimi pe Olanda
27.06.2024 | 11:33
Cristiano Ronaldo si Portugalia desfiintati in studioul Fanatik la EURO dupa infrangerea cu Georgia Un blat ordinar
Cristiano Ronaldo și Portugalia, desființați în studioul Fanatik la EURO, după înfrângerea cu Georgia: „Un blat ordinar!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Naționala Portugaliei și-a atras un val uriaș de antipatie, în special din România. Cristiano Ronaldo & Co. au lăsat-o mai moale cu Georgia și au luat bătaie cu 0-2 și, din acest motiv, vor înfrunta Slovenia în optimi, în timp ce noi voi da piept cu Olanda.

Cristiano Ronaldo și Portugalia au primit critici dure în studioul Fanatik la EURO: „Niște ipocriți toți”

Portugalia a terminat Grupa F cu o înfrângere, scor 0-2, cu Georgia. Lusitanii aveau deja 6 puncte și erau siguri de primul loc în grupă. Selecționata condusă din teren de Cristiano Ronaldo a primit un val de critici pentru modul cum a abordat partida cu gruzinii. Practic, Portugalia și-a ales singură adversara din optimi.

ADVERTISEMENT

Astfel, naționala lui Roberto Martinez va da piept în optimi cu Slovenia. Partida e programată luni, 1 iulie, de la ora 22:00. În schimb, România va avea un meci mult mai greu, cu reprezentativa Olandei, pe care nu am învins-o decât o singură dată în toată istoria. Duelul va avea loc la Munchen, marți, 2 iulie, de la ora 19:00.

„Mie mi s-a părut dubios ce s-a întâmplat aseară la Portugalia – Georgia”, a declarat Marius Șumudică, în exclusivitate la FANATIK LA EURO.  „Nu, n-a fost nimic, a fost un blat ordinar”, a adăugat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

„Portughezii joacă fără 8-9 jucători vrând să joace cu Slovenia”, a continuat antrenorul. „Bineînțeles. Toată lumea ne bălăcărea pe noi că o să jucăm cu Slovenia, iar portughezii n-au avut niciun complex. Niște ipocriți toți.

Asta e o lecție din care trebuie să învățăm toți. Portughezii nu au avut nicio problemă să facă blat. Practic să își dorească înfrângerea ca să nu joace cu Slovenia”, a mai spus Ivanovici.

ADVERTISEMENT

„Atenție! Dacă Georgia nu se califica, noi jucam cu Slovenia. Clar. Și dacă făceau egal era ok pentru noi”, a completat Șumudică. „Îmi cer scuze, dar asta li se potrivește portughezilor. Îmi cer scuze portughezilor pentru etichetare, dar nu au avut nicio problemă să fie niște perverși și să își urmărească interesul”, a conchis Horia Ivanovici.

Singura țară din Europa în care s-a demontat scenariul unui blat la Slovacia – România 1-1

Înaintea ultimei etape din faza grupelor de la Campionatul European, mai multe publicații internaționale au pus sub semnul întrebării corectitudinea partidei dintre Slovacia – România 1-1. Era binecunoscut faptul că un rezultat de egalitate le ajută pe ambele naționale să meargă în optimi. Presa britanică a fost însă singura care a demontat aceste zvonuri.

ADVERTISEMENT

„S-au auzit teorii ale conspirației care spun că România și Slovacia ar putea pune în scenă o remiză, care le-ar garanta ambelor echipe calificarea în optimi.

Aceste ipoteze s-au mai făcut la turnee finale și înainte, desigur. Cei cu memorie bună și-ar putea aminti de momentul în care Argentina a fost lăsată de Peru să-i dea șase goluri, pentru a scoate Brazilia din competiție în 1978.

Sau ce ziceți despre ‘Rușinea de la Gijon’, când Germania de Vest a bătut Austria cu 1-0, iar ambele echipe au mers mai departe, în timp ce Algeria nu?

Sincer, chiar puteți vedea ceva atât de ‘pe sub mână’ să se întâmple în zilele noastre, când toată planeta privește și sunt sute de milioane de ochi ațintiți la fiecare secundă a meciurilor?”, au scris englezii.

Cum BATEM Olanda! Marius Sumudica, ANALIZA TAIOASA a SANSELOR de calificare Romaniei in SFERTURI

ADVERTISEMENT
4,25 este cota Betano pentru „X solist” la România - Olanda, de la Euro 2024