Fotbal international

Cristiano Ronaldo, susținut la meciul cu Atletico de Rafa Nadal și Enrique Iglesias. Care este legătura dintre cei trei

20.02.2019 | 13:53
Cristiano Ronaldo sustinut la meciul cu Atletico de Rafa Nadal si Enrique Iglesias Care este legatura dintre cei trei

Miercuri, 20 februarie, se joacă pe Wanda Metrpolitano meciul din Champions League Atletico Madrid – Juventus Torino și vedeta oaspeților, portughezul Cristiano Ronaldo va fi susținut la acest joc de tenismanul Rafael Nadal și de cântărețul Enrique Iglesias. Nadal este recunoscut ca un fan înfocat al lui Real Madrid, club la care Cristiano Ronaldo a cunoscut cele mai mari succese din carieră, jucând în tricoul galacticilor din 2009 până în 2018.

Și Enrique Iglesias ține tot cu Real Madrid, dar acum pasiunea i s-a mai estompat, după plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus și amândoi vor veni la meci special pentru prietenia care îi leagă de Cristiano. Iglesias și-a arătat public această prietenie cu Ronaldo într-un show pe care l-a ținut la Lisabona, în timpul căruia a îmbrăcat un tricou al Portugaliei, cu numărul 7, pe care scria numele fostei vedete a Realului.

Un al treilea amic nu a putut veni, pentru că are meci în NBA

Combinația este însă mult mai complexă și din ea va lipsi un al patrulea personaj, la fel de cunoscut, din lumea baschetului. Este vorba de cel mai apreciat internațional spaniol, Pau Gasol, care joacă de ani buni în NBA, acum la San Atonio Spurs și care, dacă nu ar fi fost implicat în meciurile din sezonul regulat ar fi fost și el prezent, alături de Nadal și Iglesias.

Cristiano Ronaldo, alături de Enrique Iglesias (stânga) și Rafael Nadal (dreapta), au mai multe afaceri împreună, inclusiv un restaurant în Madrid
Cristiano Ronaldo, alături de Enrique Iglesias (stânga) și Rafael Nadal (dreapta), au mai multe afaceri împreună, inclusiv un restaurant în Madrid

Toți patru sunt într-o relație nu numai de amiciție, dar și de afaceri. Ei dețin împreună unul dintre cele mai importante restaurante de înaltă clasă din capitala Spaniei, Tatel. Cristiano are foarte multe afaceri în continuare la Madrid, chiar dacă a plecat și fie le gestioneză singur, fie este asociat și lasă în grija celui rămas la Madrid controlul asupra business-ului. Nici casa superbă de 5 milioane de euro de la Finca nu a fost vândută, semn că portughezului i-ar plăcea să revină la Madrid și să se stabilească aici. Iar cu Nadal și Iglesias Cristiano are mai multe afaceri, deschizând un local la Londra după tipicul celui de la Ibiza, Zela.