Fotbal international

Cristiano Ronaldo, susținut necondiționat de Juventus! ”Este un super-erou”

13.10.2018 | 08:42
Cristiano Ronaldo sustinut neconditionat de Juventus Este un supererou
ADVERTISEMENT

Atacantul Cristiano Ronaldo trece printr-o perioadă dificilă după ce poliția din Statele Unite ale Americii a redeschis un dosar în care este acuzat de viol, dar în schimb este susținut necondiționat de clubul Juventus Torino. Președintele Andrea Agnelli a ieșit în presa italiană cu o declarație prin care își arată atașamentul pentru portughez.

După ce cazul presupusului viol din 2009 a fost redeschis, clubulul Juventus Torino și-a arătat public sprijinul pentru Cristiano Ronaldo prin mesaje postate pe rețelele de socializare. Chiar și antrenorul Massimiliano Allegri l-a susținut pe portughez prin declarații și prin titularizarea sa la întâlnirea cu Udinese.

ADVERTISEMENT
Cristiano Ronaldo într-un duel pentru balon cu Raul Albiol la meciul Juventus - Napoli
Cristiano Ronaldo într-un duel pentru balon cu Raul Albiol la meciul Juventus – Napoli

Cristiano Ronaldo, susținut necondiționat de Juventus: ”Este cireașa”

”Toți copii din lume vor să vadă super-eroi, iar Cristiano Ronaldo este un super-erou. Fotbalul are nevoie de oameni pasionați. Pe lângă asta, ne ajută să maximizăm banii din drepturile TV în jurul lumii”, a afirmat Andrea Agnelli, condorm site-ului  sportmediaset.it.

”Cu toate astea, Juventus nu înseamnă doar Cristiano Ronaldo. Juventus este un colectiv unit și Cristiano Ronaldo este cireașa de pe ceva ce a fost construit piesă cu piesă, cu răbdare și inteligență”, a fost declarația președintelui clubului Juventus prin care își arată susținerea pentru atacantul portughez.

ADVERTISEMENT

Poliția americană a redeschis cazul în care Kathryn Mayorga îl acuză de viol pe Cristiano Ronaldo. Deși portughezul neagă acuzațiile, revista germană Der Spiegel a publicat un document care arată că portughezul i-ar fi plătit femeii 375.000 de dolari pentru a păstra tăcerea. Presa din Portugalia a scris că Ronaldo a plătit această sumă la presiunea șefilor de la Real Madrid, care nu dorea ca numele clubului să apară într-o situație negativă. După apariția acestei informații, gruparea Real Madrid a negat totul și a anunțat că va da în judecată publicația portugheză.