Sport

Topul care îl va enerva pe Cristiano Ronaldo. Un fost coleg l-a exclus dintre cei mai buni cinci jucători ai lui Real Madrid

Toni Kroos s-a pus rău cu Cristiano Ronaldo. Mijlocașul german nu l-a inclus pe lusitan în topul celor mai buni cinci fotbaliști din istoria lui Real Madrid.
03.12.2021 | 22:49
Topul care il va enerva pe Cristiano Ronaldo Un fost coleg la exclus dintre cei mai buni cinci jucatori ai lui Real Madrid
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, care tocmai a marcat peste 800 de goluri în carieră, continuă să stabilească recorduri odată cu revenirea la Manchester United, fie că e vorba de echipa de club sau echipa națională. Cea mai bună perioadă a lusitanului a fost însă la Real Madrid, pentru care a jucat între 2009 și 2018.

În 2014, atacantul în vârstă de 36 de ani a devenit coleg cu Toni Kroos. Mijlocașul german a devenit „galactic” după ce Real Madrid a plătit 25 de milioane de euro pentru transferul său de la Bayern Munchen.

ADVERTISEMENT

Neamțul are peste 300 de meciuri jucate în tricoul blanco și, alături de Ronaldo,a câștigat titlul în Spania și trei trofee UEFA Champions League.

Toni Kroos nu l-a inclus pe Cristiano Ronaldo în top 5 cei mai buni fotbaliști care au jucat la Real Madrid

Într-un interviu acordat pentru cotidianul Marca, Toni Kroos a făcut o echipă ideală, formată din cinci fotbaliști, cei mai buni care, în opinia lui, au jucat pentru Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Deși e golgheterul all time al „galacticilor”, cu 451 de goluri și 190 de pase decisive în 438 de meciuri, portughezul a fost omils de metronomul german.

Mijlocașul în vârstă de 31 de ani l-a ales în poartă pe „San” Iker Casillas, în defensivă pe Roberto Carlos, la mijloc pe Zinedine Zidane și pe Uli Stielke, iar în ofensivă a mers pe mâna lui Raul „Madrid” Gonzelz.

ADVERTISEMENT

Raul este o emblemă pentru gruparea de pe Santiago Bernabeu, dar, statistic, fostul atacant nu se compară cu Cristiano Ronaldo.

Cel care i-a predat lui Ronaldo tricoul cu numărul 7 la Real a înscris 323 de goluri în 741 de meciuri.

ADVERTISEMENT

CR7, cea mai slabă clasare și la Balonul de Aur

Topul lui Kroos nu este singurul top 5 din care a fost exclus anul acesta Cristiano Ronaldo. La Balonul de Aur 2021, premiu pe care l-a primit de cinci ori în carieră, superstarul portughez s-a clasat al șaselea, cea mai slabă poziționare a sa din ultimii 15 ani.

Până la gala din acest an, acolo unde Messi a fost încununat pentru a șaptea oară cu Balonul de Aur, Ronaldo s-a aflat mereu în primii trei.

În cei 11 ani, lusitanul a cucerit cinci Ligi ale Campionilor, patru cu Real Madrid și unul cu Manchester United, echipa la care s-a întors și pentru care a mai jucat între 2003 și 2009.

ADVERTISEMENT