Sport

Cristiano Ronaldo, tot mai aproape de plecarea de la Juventus: ”Îl voi convinge şi se va întoarce”

14.05.2021 | 10:54
Cristiano Ronaldo tot mai aproape de plecarea de la Juventus Il voi convinge si se va intoarce
ADVERTISEMENT

Mama lui Cristiano Ronaldo a dezvăluit că fiul său nu va mai juca la Juventus din sezonul viitor și a anunțat destinația surpriză a starului portughez.

Fotbalistul ar urma ca din stagiunea ce urmează să revină la Sporting Lisabona, formație de unde a fost lansat în fotbalul mare de Ladislau Boloni.

ADVERTISEMENT

”Alb-verzii” au câștigat titlul în Portugalia după o pauză de 19 ani și vor juca în Champions League, în timp ce Juventus pare să nu prindăp un loc pentru cea mai importantă competiție.

Plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Juventus, confirmată de mama starului

Cristiano Ronaldo mai are un an de contractu cu Juventus Torino, dar plecarea sa din Italia este tot mai vehiculată în ultima perioadă, mai ales că și mama sa le-a promis fanilor lui Sporting Lisabona că își va convinge fiul să se întoarcă acasă.

ADVERTISEMENT

”Voi merge la Torino şi voi vorbi cu el. În sezonul viitor va juca aici, pe Alvalade. Îl voi convinge şi se va întoarce. Sunt fericită pentru acest titlu! A meritat aşteparea”, a declarat Dolores Aveiro, citată de Record.

În plus, publicația Cuatro menționează faptul că Ronaldo este gata să renunţe la o sumă importantă din salariul său pentru a reveni la Sporting Lisabona, dorind să-și continue aventura în Champions League, unde este golgheterul all-time.

ADVERTISEMENT

Mesajul codat al lui Ronaldo

Negocierile în privinţa revenirii lui Cristiano Ronaldo la Sporting Lisabona au început deja și sunt șanse foarte mari să se încheie cu succes, deoarece este știut faptul că starul portughez este foarte apropiat de mama sa și aceasta are un cuvânt important în cariera lui.

Toate aceste dezvăluiri vin după ce Ronaldo a marcat golul 100 în tricoul lui Juventus la meciul câștigat cu Sassuolo. Imediat după această performanță, portughezul a făcut o postare pe rețelele de socializare care au reaprins speranțele fanilor ”Bătrânei Doamne”.

ADVERTISEMENT

”Nu mă voi opri aici!”, a scris Cristiano Ronaldo pe Instagram, alături de o poză cu el în tricoul lui Juventus, celebrând golul 100 pentru bianconeri. Acest mesaj poate fi interpretat și ca o declarație că el își dorește să-și ducă la bun sfârșit contractul care expiră abia în vara lui 2022.

Informații contradictorii despre viitorul lui Ronaldo

Presa italiană a scris de mai mult timp că primul fotbalist de care se va despărți multipla campioană a Italiei este vedeta Cristiano Ronaldo. Atacantul a fost cumpărat de Juventus, în 2018, pentru 100 de milioane de euro, tocmai pentru ca ”Bătrâna Doamnă” să câștige Liga Campionilor, lucru care nu sa întâmplat.

Cristiano Ronaldo a spus în repetate rânduri că are de gând să-și ducă angajamentul cu Juventus până la final, dar le-a și transmis șefilor condițiile în care este dispus să continue la campioana Italiei.

Starul portughez se află într-un moment mai puțin fast al carierei sale, fiind criticat tot mai des, mai ales că ”Bătrâna Doamnă” a fost eliminată surprinzător de FC Porto în optimile Champions League.

ADVERTISEMENT