Sport

Cristiano Ronaldo, tricou și autograf pentru băiatul lui Reghecampf! Cum s-a implicat Adrian Mutu în cadoul surpriză

26.09.2018 | 14:12
Fiul lui Reghecampf, fericit după ce a primit cadoul mult visat
ADVERTISEMENT

Băiatul lui Reghecampf a avut parte de o super surpriză! A primit un tricou original al italienilor de la Juventus, inscripționat cu numele lui Cristiano Ronaldo și pe care se afla și autograful portughezului! Juniorul familiei Reghe nu și-a putut ascunde bucuria și a acceptat să facă și o fotografie alături de mega cadoul său la rugămintea mamei. De altfel, impresarul Anamaria Prodan a fost cea care a postat pe contul de Instagram o poză cu cel poreclit “Bebeto” , la scurt timp după ce acesta a primit tricoul.

Adrian Mutu este cel care a făcut întreaga surpriză posibilă. Briliantul și-a rugat câțiva prieteni din cadrul grupării italiene să vorbească cu Ronaldo. Portughezul a acceptat imediat și și-a pus semnătura pe tricoul fiului lui Reghecampf. Adrian Mutu a evoluat la Juventus un an de zile după aventura de la Chelsea. Campioana Italiei a fost cea care l-a dorit foarte mult pe atacantul român și care a acceptat să-l aducă la echipă într-un moment mai mult decât dificil pentru Mutu.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

@laurentiureghecampfjr #specialforlaurentiujrbyronaldo #thankyouadrianmutumygodfather @adrian10mutu

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Cristiano Ronaldo, tricou și autograf pentru băiatul lui Reghecamp!

Nu era prima aventură a lui Mutu în fotbalul din Serie A. Prima oară, Briliantul a semnat cu Internaționale Milano, după care a continuat la Verona și Parma. În cariera sa a apărut trecerea la Chelsea, dar aceasta nu s-a terminat prea bine. A căzut un test anti dopping, în organismul său găsindu-se urme de cocaină, după care a fost concediat de gruparea engleză și suspendat preț de șapte luni de zile.

 

View this post on Instagram

 

#anamariaprodan @adrian10mutu #lovemygodfather #family

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

În ianuarie 2005, Mutu a semnat un contract valabil pentru cinci ani de zile cu Juventus, dar nu a putut juca în primele cinci luni fiind încă suspendat.  A reintrat în circuit puternic și după șapte goluri în 20 de meciuri, Mutu a devenit titular în angrenajul torinezilor. A plecat însă imediat după ce Juventus a fost retrogradată în urma scandalului Calciopoli

ADVERTISEMENT

6 echipe din Italia are în CV românul Adrian Mutu