Fotbal international

Cristiano Ronaldo, trimis la colț de un fost de coleg de la Manchester United: „Are doar două-trei fente!”

02.05.2020 | 17:34
Cristiano Ronaldo trimis la colt de un fost de coleg de la Manchester United Are doar douatrei fente
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a fost ani de zile rivalul lui Lionel Messi în competiția pentru a colecționa cât mai multe Baloane de Aur, dar nu toată lumea vede în portughez acel jucător incredibil.

Cristiano Ronaldo nu a fost votat nici de Jose Mourinho

De curând FANATIK.RO v-a adus la cunoștință faptul că puțini dintre cei care au avut șansa de a juca atât alături de Lionel Messi cât și de lusitan au indicat în CR7 jucătorul mai bun. De asemeni antrenorul Jose Mourinho a spus că din punctul lui de vedere nici Messi și nici Cristiano nu au putut depăși talentul unui alt fotbalist.

ADVERTISEMENT

Acest jucător este atacantul brazilian Ronaldo Nazario da Lima, iar unul dintre cei care au putut evolua în carieră atât lângă Ronaldo sud-americanul cât și de Ronaldo portughezul spune că indiscutabil brazilianul este peste Cristiano.

Mikael Silvestre a jucat și cu Ronaldo, și cu Cristiano

Fundașul francez Mikael Silvestre a jucat cu Ronaldo în perioada 1998-99 la Inter și apoi între 2003-2008 cu Cristiano la Manchester United.

ADVERTISEMENT

Comparațiile făcute de Silvestre îl pun la colț pe portughez. „Reușești să-l ghicești, pentru că are doar trei-patru fente pe care le folosește tot timpul”.

Ronaldo inventa driblingurile

Cu totul altfel au stat lucrurile cu Ronaldo. „Ronnie era altă poveste. Pe el nu-l puteai anticipa, pentru că inventa driblinguri instantaneu.

ADVERTISEMENT

Nu-l puteai ataca pe stânga sau pe dreapta, întotdeauna crea ceva și reușea să scape din orice situație”„Ronnie putea marca din orice poziție. La un moment dat, juca într-un picior și tot depășea apărători din întreaga Europa. Era imposibil de oprit.

Brazilianul e net peste portughez

Am jucat împotriva lui Messi și am jucat alături de Cristiano, dar Ronaldo era la alt nivel din punct de vedere al vitezei de execuție. Totul era la nivel maxim în cazul lui”

ADVERTISEMENT

Ronaldo a marcat 352 de goluri marcate la echipele de club în 518 partide și 62 de goluri la naționala Braziliei în 98 de selecții. Cristiano Ronaldo, încă în activitate, are 626 de goluri în 838 de partide jucate în carieră la echipele de club și 99 de goluri la naționala Portugaliei în 164 de selecții.

ADVERTISEMENT