Fotbal international

Cristiano Ronaldo va juca din primul minut la Amsterdam! Marea absență a lui Juve va fi Chiellini

10.04.2019 | 11:23
Cristiano Ronaldo va fi pe teren din primul minut la meciul cu Ajax

Cristiano Ronaldo va juca din primul minut la Amsterdam, în meciul din prima manșă a sferturilor de finală din Champions League, contra lui Ajax. Anunțul l-a făcut extrem de sigur antrenorul Massimiliano Allegri, care a precizat că portughezul este complet refăcut și că nu există nici un impediment pentru ca el să nu intre încă din primul minut.

Cristiano Ronaldo va juca din primul minut în Ajax – Juventus. Chiellini out

Dacă veștile în privința starului echipei au produs mult entuziasm în rândul fanilor bianconerilor, nu la fel de bune sunt cele legate de liderul defensivei, experimentatul Giorgio Chiellini, care va fi înlocuit de Rugani. O pierdere foarte importantă, ținând cont de calitatea atacului olandezilor, cu jucători foarte rapizi și cu un bun control al balonului.

Massimiliano Allegri a accentuat pe ideea că Juventus nu a venit la Amsterdam ca să nu piardă, ci a venit pentru a marca măcar o dată. “Vom juca ofensiv, știm calitatea jucătorilor de la Ajax, de care nici nu te poți îndoi din moment ce bați Real Madrid cu 4-1 chiar la Madrid, dar noi vrem să dăm cel puțin un gol și trebuie să facem totul pentru a reuși acest lucru”.

Cristiano Ronaldo și antrenorul Massimiliano Allegri
Cristiano Ronaldo și antrenorul Massimiliano Allegri

Dybala, sacrificatul de serviciu. Argentinianul e doar rezervă

Pentru a întări aceste afirmații Juventus va juca pe Amsterdam Arena într-un format extrem de agresiv către poarta adversă, un 4-3-3, cu Mandzukic și Bernardeschi în atac lângă Cristiano Ronaldo. În poartă polonezul Szczesny, în apărare Cancelo, Rugani, Bonucci, Alex Sandro, iar la mijloc Betancur, Pjanic și Matuidi. Lesne de observat că din nou argentinianul Paulo Dybala este sacrificat, urmând a lua loc pe bancă.

Antrenorul lui Ajax, Ten Hag, va răspunde cu o formație ceva mai prudentă, dar care are capacitatea ca în fază ofensivă să aducă un aport important singurului vârf, sârbul Tadic, pentru că toți cei trei din spatele său, Ziyech, van den Beek și Neres au calitate de a oferi pase decisive sau de a finaliza, fiind jucători polivalenți.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri