Fotbal international

Ronaldo pleacă de la Real! Vezi când a decis să facă acest pas şi de ce

UPDATE: 10 iulie, ora 12:50 / Presa spaniolă scrie că şefii lui Real caută să găsească tot felul de motivaţii, pentru a-l determina pe Cristiano Ronaldo să rămână până la final de...
10.07.2017 | 12:50
Ronaldo pleacă de la Real! Vezi când a decis să facă acest pas şi de ce
ADVERTISEMENT

UPDATE: 10 iulie, ora 12:50 / Presa spaniolă scrie că şefii lui Real caută să găsească tot felul de motivaţii, pentru a-l determina pe Cristiano Ronaldo să rămână până la final de carieră pe Santiago Bernabeu. I se va oferi al treila rol de capitan al echipei, după Sergio Ramos şi Marcelo, ca urmare a plecării lui Pepe şi va fi chemat alături de ceilalţi doi căpitani la toate discuţiile pe care aceştia le vor purta, în numele întregului lot, cu preşedintele Florentino Perez, inclusiv în privinţa bonusurilor financiare.

Cristiano Ronaldo este una dintre numeorasele telenovele ale acestei veri în plan fotbalistic. Toată suflarea madridistă a aşteptat cu sufletul la gură să vadă ce decizie va lua starul portughez după ce justiţia spaniolă l-a declarat vinovat de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, suma cu care ar fi fost păcălit statul fiind de 14,8 milioane euro.

În cazul în care tribunalul, în faţa căruia Ronaldo este chemat să apară la finalul acestei luni, îl va găsi vinovat, lusitanul se va afla într-o situaţie dificilă, pentru că simpla recuperare a sumei prejudiciate de către statul spaniol nu va rezolva problema. În cazul comiterii unor astfel de infracţiuni la sume mari, de peste 5 milioane euro, cel vinovat nu trebuie doar să restituie banii, dar este şi condamnat la închisoare, fără suspendare, cum a fost în cazul rivalului de la Barcelona, argentinianul Lionel Messi, care a plătit 4 milioane euro şi a scăpat inclusiv de pedeapsa de 21 de luni de închisoare cu suspendare.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, convins de agentul său

Drept urmare, presa iberică a bătut monedă serios pe ideea plecării în această vară a lui CR7 de la Real Madrid, iar Manchester United şi PSG au spus că îl aşteaptă cu braţele deschise. Însă preşedintele lui Real, Florentino Perez, a declarat că Ronaldo aparţine Realului şi cine vrea să-l transfere va trebui să plătească incredibila sumă de un miliard de dolari clauză de reziliere!

După cum au relatat englezii de la Express, Ronaldo va pleca de la Real Madrid, dar nu în această vară. Agentul său, Jorge Mendes, şi el inculpat de către justiţia spaniolă pe acelaşi motiv, este omul de care Cristiano ascultă orbeşte. Mendes l-a sfătuit să mai stea anul acesta la Real, pentru a câştiga al cincilea Balon de Aur şi de a-l egala astfel pe rivalul Messi. Ronaldo ar urma să lase Realul vara viitoare, după turneul final de CM din Rusia, urmând a alege între PSG, Manchester United sau, chiar, o plecare în China.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri