Cele mai citite

Foto. Vezi ce surpriză i-a pregătit Nike lui Cristiano Ronaldo pentru meciul cu PSG

Mai sunt doar câteva zile până la returul optimii de finală din Champions League, dintre PSG şi Real Madrid. Nike i-a pregătit ceva special lui Cristiano Ronaldo.
03.03.2018 | 14:36

Marţi, 6 martie, de la ora 21:45 Parisul va da în clocot la ora returului din optimile de finală ale Champions League, dintre PSG şi Real Madrid. La adăpostul victoriei din tur cu 3-1 şi a veştii devastatoare pentru PSG a indisponibilităţii pe termen lung a lui Neymar, spaniolii pleacă favoriţi la calificare.

În vederea acestei partide foarte importante, sponsorul tehnic al vedetei lui Real Madrid, gigantul aamerican Nike, i-a pregătit o frumoasă surpriză starului galacticilor, portughezul Cristiano Ronaldo, cadou ce va fi purtat în premieră de lusitan în acest joc.

Cristiano Ronaldo, comparat cu ghepardul

Este vorba de o superbă pereche de ghete portocalii Nike Mercurial Superfly 360 x Kim Jones, create special pentru portughez, care este unul dintre numele de referinţă sponsorizate de Nike. Se vorbeşte chiar de un contract pe viaţă, după modelul pe care îl are de mulţi ani inegalabilul fost baschetbalist american Michael Jordan.

Autorul designului ghetelor este englezul Jones, a cărui nume este şi înscris pe încălţăminte cu alb, totodată fiind inscripţionate şi celebrul CR7, care îl defineşte pe Ronaldo. Englezul a fost inspirat de culoarea gheparadului, cel mai rapid animal din lume, el trăind mulţi ani, în copilărie, în Africa.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri