Sport

Cristiano Ronaldo va sta în izolare într-un conac de lux! Cum arată noua proprietate a portughezului. Foto

Cristiano Ronaldo este nevoit să stea în izolare 5 zile, conform protcolului din Anglia. Acesta a părăsit deja cantonamentul echipei naționale și se află în Manchester.
06.09.2021 | 10:37
Cristiano Ronaldo va sta in izolare intrun conac de lux Cum arata noua proprietate a portughezului Foto
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a aterizat, joi, 2 septembrie, în Manchester, pentru a începe izolarea de 5 zile, înainte ca acesta să poată începe antrenamentele cu echipa de pe Old Trafford.

Conacul de lux al lui Cristiano Ronaldo

Starul portughez va locui într-un un conac spectaculos, cu șapte camere, piscină acoperită și sală de fitness.

ADVERTISEMENT

Clubul englez a angajat o echipă de securitate formată din șase membri care vor păzi permanent proprietatea în care va locui Cristiano Ronaldo și familia sa.

Aceasta este amplasată în afara orașului, într-o zonă rurală. Miercuri, 8 septembrie, Cristiano Ronaldo este așteptat în cantonamentul lui United pentru a intra în programul echipei.

ADVERTISEMENT

Ronaldo scrie deja istorie pentru Manchester United

Fanii lui Manchester United au făcut cozi în fața stadionul Old Trafford pentru a pune mâna pe tricoul lui Cristiano Ronaldo, iar vânzările au fost deja doborâte înainte ca jucătorul portughez  să lovească o minge.

După ce s-a anunțat că Ronaldo va purta din nou numărul 7 la Manchester United, recordul celor mai multe tricouri vândute a fost doborât după doar ore.

ADVERTISEMENT

Magazinul online al clubului este condus de Fanatics, care lucrează cu peste 300 de cluburi din întreaga lume și cu mai multe ligi sportive de top.

Numai în prima oră, Ronaldo a depășit cea mai bună zi de vânzări globale pentru „diavolii roșii”.  Site-ul United Direct a avut cele mai multe vânzări din istorie al unui produs în doar 60 de minute.

ADVERTISEMENT

Prețul biletelor pe Old Trafford au explodat după transferul lui Cristiano Ronaldo

Biletele la meciul cu Newcastle au ajuns să fie revândute pe site-uri cu prețuri cuprinse între 700 și 2500 de lire, în timp ce oficialii clubului îi îndeamnă pe fani să încurajeze vânzarea tichetelor la suprapreț.

Conform jurnaliștilor de la Times, biletele din primele rânduri ajung pe platforma Stubhub la cifra astronomică de 2500 de lire, adică aproximativ 14,396 de RON. După mai multe sesizări, aceste anunțuri au fost șterse de pe platformă.

Pe Live Football Tickets sunt disponibile 198 de bilete cu prețuri cuprinse între 265 și 699 de lire sterline, spre nemulțumirea clubului.

„Descurajăm puternic fanii să achiziționeze bilete din surse neautorizate. Aceste bilete sunt deseori false, îi lasă pe fani fără bani, dezamăgiți și fără posibilitatea să vadă meciul de pe stadion”, a declarat ofițerul de presă al lui United.

ADVERTISEMENT