Sport

Cristiano Ronaldo, viață de șeic în Arabia Saudită. Luxul pus la dispoziție lusitanului pe lângă salariul de 200 de milioane de euro de la Al-Nassr

Cristiano Ronaldo a fost primit regește de oficialii de la Al-Nassr. Starul portughez beneficiază de un adevărat imperiu pe lângă salariul de 200 de milioane de euro.
05.01.2023 | 09:46
Cristiano Ronaldo viata de seic in Arabia Saudita Luxul pus la dispozitie lusitanului pe langa salariul de 200 de milioane de euro de la AlNassr
Cristiano Ronaldo este tratat „regește” de șeicii de la Al-Nassr. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr, în Arabia Saudită, la începutul acestui an și va încasa suma record de 200 de milioane de euro pe sezon, cel mai mare contract din istoria sportului. Pe lângă banii pe care îi va primi de la Al-Nassr, șeicii i-au pus la dispoziție un imperiu starului lusitan.

Cristiano Ronaldo, tratat regește la Al-Nassr. A primit cinci mașini și o vilă în Riyadh, capitala Arabiei Saudite

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr i-a entuziasmat pe suporteri care au luat cu asalt casele de bilete pentru meciul de astăzi, 5 ianuarie, însă starul portughez este suspendat și nu va putea fi pe gazon în următoarea partidă.

ADVERTISEMENT

Cifrele contractului cvintuplului Balon de Aur nu mai sunt un secret, însă pe lângă suma pe care o va încasa, oficialii de la Al-Nassr i-au pus la dispoziție o serie de facilități luxoase fostului fotbalist de la Manchester United.

Astfel, atacantul portughez a primit din partea șeicilor cinci mașini și o vilă în Riyadh, capitala Arabiei Saudite, care vine cu o serie de elemente luxoase.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, viață de șeic în Arabia Saudită. Luxul pus la dispoziție portughezului de oficialii lui Al-Nassr

În noua locuință, Cristiano Ronaldo va beneficia de o firmă de pază proprie, un supermarket privat, o piscină olimpică două terenuri de fotbal, unul de baschet, trei restaurante și o sală pentru gimnastică, potrivit KSA Sports.

Fostul fotbalist de la Real Madrid și Juventus era așteptat să evolueze în primul meci al anului pentru Al-Nassr. Formația pregătită de Rudi Garcia joacă de la ora 17:00 cu Al-Taee.

ADVERTISEMENT

Din cauza unui gest nervos, prin care i-a spart telefonul unui suporter englez, incident petrecut în luna aprilie a anului trecut, pe când Ronaldo evolua la Manchester United, Federația Engleză de Fotbal l-a suspendat pe Cristiano timp de două jocuri.

Cristiano Ronaldo, primele cuvinte după ce a fost prezentat pe stadion la Al-Nassr

Chiar dacă va pierde din punct de vedere sportiv, ieșind din luminile reflectoarelor ale fotbalului european, Cristiano Ronaldo este mândru pentru alegerea făcută și a precizat că va da tot ce e mai bun pentru a-și atinge obiectivele cu Al-Nassr.

ADVERTISEMENT

„Sunt bucuros să fiu aici, e o provocare pentru mine. Al Nassr e un club imens, am văzut câteva meciuri, am văzut conexiunile între jucători.

Vreau să ajut echipa și voi da tot ce e mai bun din mine! Promit că îi voi face mândri pe toți!. Pentru mine e o plăcere să fiu aici. Am fost primit foarte bine eu și familia mea, voi da totul pentru Al Nassr. Le mulțumesc tuturor fanilor!

Vreau să îi fac pe fani mulțumiți, vreau să ajut pe toată lumea, vrea să câștig totul, liga este foarte dificilă, chiar dacă lumea nu știe și vreau să-i fac pe suporteri bucuroși”, a spus Cristiano Ronaldo, în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT