Fotbal international

Cristiano Ronaldo vrea să devină CR6! Ce înseamnă acest lucru + noul look pe care i l-a făcut Georgina

20.05.2020 | 13:03
Cristiano Ronaldo vrea sa devina CR6 Ce inseamna acest lucru  noul look pe care i la facut Georgina
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a revenit la Torino cu ambiții uriașe și își dorește foarte mult ca în acest 2020 să nu mai fie numit CR7, așa cum îl știu toți suporterii de ani de zile de la numărul purtat pe tricou. CR7 a devenit și marcă înregistrată în diferite contracte publicitare ale starului lui Juventus.

De ce vrea Cristiano Ronaldo să devină CR6

Însă în acest 2020, Cristiano Ronaldo are ambiția de a deveni CR6. Explicația este că obiectivele sale sunt să câștige Champions League cu Juventus și să obțină titlul de cel mai bun jucător din Europa la final de an, răsplătit prin trofeul Balonul de Aur.

ADVERTISEMENT

Dacă va fi așa, atunci se va putea numi CR6, pentru că va egala numărul de trofee în cea mai importantă competiție intercluburi de pe continent, deținut de spaniolul Gento cu Real Madrid încă de acum 60 de ani.

Îl va egala și pe olandezul Clarence Seedorf

Și dacă va câștiga Champions League, atunci și șansele de a triumfa pentru a șasea oară în Balonul de Aur, unde și-ar egala rivalul, pe Lionel Messi, ar fi foarte mari.

ADVERTISEMENT

Dacă va câștiga Champions League, Cristiano Ronaldo va mai egala un record, cel deținut de olandezul Clarence Seedorf, care a obținut acest trofeu cu trei echipe, Ajax, Real Madrid și AC Milan. Ronaldo ar fi câștigător cu Manchester United, Real Madrid și Juventus.

Pictură cadou din partea fanilor

Suporterii sunt entuziasmați de declarația lui Cristiano de a-și duce contractul până la capăt cu Juventus, cel puțin până în 2022, pentru că mai există un an opțional după aceea. Drept urmare, au realizat o impresionantă pictură a lui Ronaldo pe un perete din apropierea stadionului Allianz din Torino.

ADVERTISEMENT
cristiano ronaldo zid

Cristiano și-a găsit și frizerul perfect. Nici nu trebuie să plătească, întrucât acesta execută lucrarea la domiciliul portughezului. Și scrie pe Instagram. “Ador să îmi îmbrățișez iubirile. După amiaza aceasta am exersat cum  să fac mai bine împletiturile să iasă perfect”

Ronaldo a lucrat prima dată sub comanda lui Maurizio Sarri

Mesajul acesta vine din partea Georginei, logodnica lui Cristiano, care a fost persoana cu ideea de look a la samurai adoptată de ceva vreme de fotbalistul lui Juventuas.

ADVERTISEMENT
cristiano ronaldo look

Care a avut parte marți de prima lui zi de antrenament sub comanda lui Maurizio Sarri după mai bine de 60 de zile de la ultima lor întâlnire, la meciul de la Torino, cu Inter, după care lusitanul a plecat la Madeira.

ADVERTISEMENT