Fotbal international

Cristiano Ronaldo, weekend romantic la Paris cu iubita după acuzaţiile de viol! Video

16.10.2018 | 11:32
Cristiano Ronaldo weekend romantic la Paris cu iubita dupa acuzatiile de viol Video

În plin scandal cu acuze de viol, Cristiano Ronaldo încearcă să uite de supărare. Starul portughez a profitat de pauza competițională pentru a se distra alături de iubita sa. Fotbalistul lui Juventus a dat o fugă de la Torino la Paris pentru un sfârșit de săptămână special alături de Georgina Rodriguez. Paparazzii francezi l-au surprins pe Cristiano Ronaldo și pe prietena sa ieșind de la un restaurant de lux, Cesar, din capitala Franței. Cei doi s-au și fotografiat cu patronul localului, unul frecventat des și de fotbaliștii lui PSG.

Cristiano Ronaldo a avut un weekend plin în Franța. Cina romantică a fost urmată de un concert. Fotbalistul și iubita sa au fost în sală la concertul lui Jason Derulo. Spectacolul 2Sides World Tour a avut loc în sala Zénith – La Villette, iar Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au simțit bine. Cel puțin așa arată câteva imagini surprise de paparazzi francezi, în care cei doi se mișcă ușor pe ritmurile raperului american.

Mauro Icardi, propus la Real Madrid de Fabio Capello

Cristiano Ronaldo se distrează, dar un fost coechipier plânge după el. Cel cu care se bate pentru Balonul de aur, fostul coleg de la Real Madrid, Luka Modric îl regretă. Croatul nu se aștepta ca după plecarea lui Zinedine Zidane, Real Madrid să-și permită luxul să-l piardă și pe portughez. “Nu credeam că Zidane sau Cristino Ronaldo vor pleca de la Real Madrid. A fost pentru mine o plăcere să joc alături de el” a spus Modric pentru cei de la France Football.

Fără Cristiano Ronaldo, Real Madrid a început prost sezonul, iar fostul antrenor al “galacticilor” Fabio Capello îi dă un sfat lui Florentino Perez. “Dacă aș fi la Real, l-aș lua imediat pe Icardi. E un fotbalist care știe ce să facă în careu, la fel ca și Cristiano Ronaldo. Dacă îi dai trei mingi în același timp, el reușește se le joace pe toate trei.” a spus antrenorul care a luat două trofee de campion cu Real Madrid.

În ceea ce privește acuzele de viol, Cristiano Ronaldo are motive de speranță. Avocatul său din Statele Unite s-a întâlnit cu poliția din Las Vegas pentru a i se prezenta probele împotriva fotbalistului. “Sunt foarte mulțumit de ceea ce am văzut” a spus avocatul pentru cotidianul portughez Correio de Manha, semn că lucrurile n-ar sta așa rău pentru atacantul lui Juventus.

  • 600 de minute fără gol marcat are Real Madrid în mandatul lui Julen Lopetegui