Life

Cristina Bălan, criticată pentru regimul alimentar oferit copiilor. “Nu vor rămâne așa lucrurile”

Cristina Bălan a fost criticată pentru modul în care alege să-și crească copiii. Câștigătoarea sezonului 5 Vocea României este adepta regimului alimentar vegetarian.
23.05.2022 | 08:58
Cristina Balan criticata pentru regimul alimentar oferit copiilor Nu vor ramane asa lucrurile
Cristina Bălan a fost criticată pentru modul în care îi crește pe băieții săi. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Bălan, câștigătoarea sezonului 5 al emisiunii Vocea României, a fost criticată pentru faptul că le oferă copiilor săi preparate vegetariene. Artista e mama a doi băieți, Luca și Matei, diagnosticați cu sindromul Down.

Cristina Bălan, criticată pentru modul în care a ales să-și crească copiii

Cristina Bălan a publicat pe contul său de Facebook câteva rețete ale preparatelor pe care obișnuiește să le ofere micuților săi. Fanii artistei i-au lăsat mai multe comentarii în care au criticat-o pentru că este adepta unui regim alimentar și a ales să-și crească astfel și copiii.

ADVERTISEMENT

Luca și Matei au venit pe lume în 2013 și au fost diagnosticați cu sindromul Down. De atunci, cântăreața s-a confruntat cu mai multe dificultăți. 

Cristina Bălan a mărturisit că motivul pentru care s-a ferit să afirme public faptul că este vegetariană este că era convinsă că vor exista oameni care să o pună la zid.

ADVERTISEMENT

„Eu nu sunt vegetariană de ieri, dar foarte rar am vorbit despre asta. Nu de teama, ci de sila celor care nu pot trece mai departe în viață de această informație”, a spus Cristina Bălan, citată de spynews.ro.

„Nu vor rămâne așa lucrurile”

Cristina Bălan a adăugat că cel mai tare a fost deranjată de comentariile anumitor persoane care i-au spus că, fiind persoană publică, nu ar trebui să-și expună părerile și alegerile, pentru a nu-i influența și pe alții.

ADVERTISEMENT

„Drumurile se mai despart, e normal. Dar alte persoane, cu care rezonez, vor apărea. Există un echilibru în toate. (…)

Pe mine m-a deranjat referirea la faptul că, în calitate de persoană publică, nu am dreptul de a-mi exprima niște alegeri de viață, dacă nu sunt în conformitate cu marea masă.

ADVERTISEMENT

Pentru că da, vegetarienii, veganii, suntem încă în minoritate. Dar nu vor rămâne așa lucrurile”, a afirmat Cristina Bălan.

Artista a adăugat că tatăl său este vegan și că asta l-a ajutat chiar să se vindece de o afecțiune destul de gravă de sănătate.

„Și încă ceva: nu cunosc pe nimeni să aibă probleme de sănătate de la regimul vegetarian. Mai mult, tatăl meu este vegan de-a dreptul și a reușit să scape de o afecțiune destul de nasoală”, a susținut Cristina Bălan.

Cântăreața a declarat că își dorește să aibă în preajma sa „oameni destupați la minte, deschiși la suflet, calmi și pe frecvențe cât mai înalte” și că nu va tolera lipsa de respect.

„În niciun caz nu mă voi apuca să mă înjur cu unii și cu alții sau să caut să conving pe cineva de adevărul meu. Dar nici nu voi permite să fiu jignită, umilită sau agresată doar pentru că ție nu-ți place ce postez”, a transmis artista.

ADVERTISEMENT