Life

Cristina Bălan, incident revoltător într-o parcare: “Să nu ai parte de vreun handicap și să nu te simți umilită cum ne simțim noi”

Cristina Bălan a avut parte de un incident revoltător într-o parcare. Totul a început după ce i-a atras atenția unei femei care a parcat pe locul destinat persoanelor cu dizabilități.
19.05.2022 | 14:31
Cristina Balan incident revoltator intro parcare Sa nu ai parte de vreun handicap si sa nu te simti umilita cum ne simtim noi
Cristina Bălan, incident revoltător într-o parcare. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Bălan a avut parte de o experiență total revoltătoare într-o parcare. Cântăreața a fost luată la rost după ce i-a atras atenția unei femei care a parcat pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități. A povestit totul pe rețelele sociale.

Cristina Bălan, incident revoltător într-o parcare

Fosta concurentă de la Vocea României a avut parte de o întâmplare deranjantă. Cristina Bălan i-a atras atenția unei femei care ocupa un loc de parcare pentru persoanele cu dizabilități. Aceasta a avut o reacție neașteptată.

ADVERTISEMENT

Cristina Bălan este mama unor gemeni cu sindromul Down. Cântăreața se confruntă adesea cu persoane care nu respectă drepturile persoanelor cu dizabilități.

Femeia respectivă s-a enervat atunci când artista i-a spus că ocupă abuziv locul de parcare. Vedeta știe că  gestul femeii a fost făcut din răutate și nu din neatenție.

ADVERTISEMENT

Mai mult, femeia era însoțită de două fete preadolescente care i-ar putea urma exemplul. Una dintre acestea a lăsat căruciorul de cumpărături pe un alt loc destinat persoanelor cu dizabilități.

“Dragă doamnă care te-ai opărit când ți-am atras atenția că ocupi abuziv un loc de parcare pentru cei cu dizabilități, doresc să-ți transmit următoarele:

ADVERTISEMENT

– Erai cu două copile preadolescente, care îți vor urma exemplul și nu se vor sinchisi de cei care au un handicap fizic sau psihic. Asta înseamnă lipsă totală de empatie, omenie sau respect.

– Erau locuri goale de parcare în preajma acelui minunat și irezistibil loc destinat celor cu dizabilități, doar că ție nu ți-a păsat, probabil că nici nu ai văzut indicatorul sau marcajul de pe asfalt. Asta pentru că nu-ți pasă decât de propria persoană, cel mai probabil.

ADVERTISEMENT

Dacă ar fi fost o greșeală din neatenție și atât, ai fi spus măcar ‘scuze, mea culpa’, dar tu te-ai iritat și mi-ai spus că vorbești la telefon și nu ai chef de morala mea.

– Una dintre copilele tale a lăsat si căruciorul mare de cumpărături pe locul de alături, tot destinat celor cu dizabilități, blocând astfel încă un loc de parcare pe care sa-l ocupe vreun șmecher ca tine (cei care chiar au nevoie nu pupă asemenea locuri bune).”, a scris Cristina Bălan pe Facebook.

Cristina Bălan: “Noi nu suntem cerșetori!”

În continuare, Cristina Bălan i-a sugerat femeii respective să se pună în locul persoanelor cu nevoi speciale. Artista și soțul ei au dat peste multe astfel de persoane atunci când au mers undeva împreună cu copiii.

Totodată, câștigătoarea sezonului cinci Vocea României a tras un semnal de alarmă. Solista a subliniat că facilitățile pentru persoanele cu dizabilități nu reprezintă o “fiță”, ci o necesitate.

“- Chiar si persoanele cu handicap au voie sa iasă din casă și să meargă la cumpărături, iar aceste locuri de parcare destinate lor sunt drepturi câștigate după niște lupte ale unor persoane. (…)

– Ai avut tupeul să-i răspunzi obraznic soțului meu, cum că nu ne-ai încurcat cu nimic, ce atâta zarva. Data viitoare vom suna la poliție și le vei da lor aceleași explicații, să vedem daca te mai ține tupeul.

Nu ne-ai încurcat astăzi, dar alte dăți nu am putut să parcăm pe locurile acestea, cu copiii după noi, pentru că cineva ca tine s-a simțit la fel de ‘neîncurcător’ și, din comoditate, a făcut la fel ca tine. Si, oh, câți sunt ca tine!…

– Îți doresc, din tot sufletul chiar, să nu ai niciodată parte de vreun handicap și să nu te simți umilitî cum ne simțim noi când dam de cei ca tine.

Noi nu suntem cerșetori! Noi avem dreptul la viață cât se poate de normală, de aceea unele facilități care COMPENSEAZĂ lipsuri cu care ne confruntăm și pe care nu vi le dorim!

Locul de parcare pentru dizabilități nu este o fiță, este o necesitate! El a fost câștigat de către oameni care au luptat să le facă viața mai ușoară celor cu nevoi speciale. De ce îți bați joc tu?”, a mai scris cântăreața.

Internauții au empatizat cu Cristina Bălan și i-au scris sute de comentarii la postare. Cei mai mulți au îndemnat-o să sune la poliție în astfel de cazuri. Amenda pentru cei care parchează pe astfel de locuri este una destul de mare.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Adevăratul al 12-lea jucător al României la Euro 2024: povestea fanului admirat de...
Adevăratul al 12-lea jucător al României la Euro 2024: povestea fanului admirat de o lume întreagă EXCLUSIV
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
Câte kg de aur şi argint obţinem dacă reciclăm un milion de telefoane....
Câte kg de aur şi argint obţinem dacă reciclăm un milion de telefoane. Comoara uitată în sertarele românilor
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”