Life
notix pixel id

Cristina Bălan, la un pas să fie încătușată pentru că și-a lăsat cei doi copii cu sindromul Down la joacă, în parc: „M-a luat de braț” – Video

18.06.2020 | 20:41
Cristina Bălan, la un pas să fie încătușată pentru că și-a lăsat cei doi copii cu sindromul Down la joacă, în parc: „M-a luat de braț” - Video
Cristina Bălan, aproape să fie încătușată la locul de joacă. Sursa foto: viva.ro
ADVERTISEMENT

Fosta câștigătoare a competiției Vocea României, Cristina Bălan, a avut parte de o experiență neplăcută când a ieșit la joacă în parc împreună cu cei doi copii, amândoi cu sindromul Down.

Cristina Bălan, la un pas să ajungă la poliție pentru că nu s-a putut legitima

Vedeta i-a lăsat să se urce pe tobogane, iar ieșirea la plimbare nu fusese una planificată. După câteva momente în care micuții au început să se simtă bine, mai ales că în ultimele luni au stat izolați așa cum s-a întâmplat cu toți copiii din țară, cântăreața a fost acostată de o polițistă.

Cristina a încercat să le explice oamenilor legii că pruncii ei au sindromul Down și încă nu înțeleg foarte bine toată isteria cu coronavirusul.

ADVERTISEMENT

I s-a cerut buletinul, însă artista nu l-a avut la ea, căci ieșirea nu fusese una programată, moment în care agenții de poliție i-au solicitat să nu părăsească zona, în timp ce copiii au tras de ea și țipau, neînțelegând ce se întâmplă.

Toată scena a fost surprinsă live, căci muziciana transmitea plimbarea pe pagina ei de Facebook.

„Unul dintre indivizi m-a tot hărțuit, m-a luat de braț să mă ducă la secție pt că nu mă legitimez (adică nu voiam să dau dată nașterii, că numele mi l-am spus și chiar l-am rugat să mă caute pe Google, că are toate datele necesare)”, a povestit Bălan.

ADVERTISEMENT

„Când mă gândesc câți infractori sunt pe stradă…”

„Același individ în uniformă îmi tot cerea să stau pe loc pentru a mă legitima (le dădusem și dată nașterii și pe bunica și tot), în condițiile în care începuse să plouă de ceva vreme, iar acum se întețea. Eu fiind cu doi copii de mână, el trăgea de mine să stau pe loc, eu țipam la el că duc copiii în mașină”, a mai scris cântăreața.

„Când mă gândesc câți infractori sunt pe stradă și râd în barbă, iar noi, cei care mereu respectăm legea, suntem prinși cu astfel de infracțiuni’ și contravenții’ grave și organele aplică riguros legea pe noi”, a adăugat mămica.

ADVERTISEMENT

Vă rog, DISTRIBUIȚI cât mai mult, să vadă o țâră întreagă care sunt prioritățile statului român.Nu am cuvinte. Nu am cuvinte!!Cine va plăti terapiile de recuperare ale copiilor după ce au asistat la asemenea scenă de groază?Cum este posibil un astfel de mercenar să tragă de o mamă cu forța să o ducă la secție. Și asta de ce, pentru că picii noștri, adevărați INFRACTORI, au urcat pe tobogane………………… Doamne ferește!DOAMNE FEREȘTE, oameni buni!………………..Later edit: Pentru ca filmarea începe dintr-un punct in care lucrurile deja escaladaseră, as vrea să pun și în context totul.Am lăsat-o pe Cristina in parc, singură, cu copiii, iar eu am plecat sa iau de mâncare, pentru ca tocami ieșisem de la kinetoterapie cu ei si le era foame. Să ne fie clar, in parc ai voie, in plus, departe de a fi fost singurii din parc. Picii noștri sunt înnebuniți după tobogane. Cand le-au văzut in zare, au rupt-o la fugă, oricât a încercat Cristina sa ii tina departe de ele. Singura zona care era încercuită, deci 'zona interzisă', era fix cea cu toboganele. Până să-i prindă din urmă, ei deja erau in vârful lor. Când a venit doamna de la politia locală, Cristina fix asta facea. Tragea de ei sa coboare. A informat-o ca sunt doi copii speciali si ca necesita o munca de convingere, nu e lucru tocmai usor. A primit o replica de genul: "Lăsați, doamnă, că am si eu copii. Unde e autoritatea dvs fata de ei?". Asta la fix o secundă după ce Cristina ii explicase ca subt doi copii cu dizabilități. Voi înțelegeți?!Sar mai departe pt ca a scris si Cristina pe pagina ei mai in detaliu ce s-a întâmplat in acel timp si merg la mesjul pe care îl primesc de la ea, cum ca urmeaza sa fie arestata și dusa la secție. Am zis ca îngheț la volan. Cand am ajuns in parc, distinsul erou de la Politia Locală era in plin avânt asupra ei. Amândoi o incoltisera iar copii erau cukva izolați de mama. Înțelegeți tabloul?Restul… cred ca vorbesc imaginile de la sine.

Nai-post ni Gabriel Bălan noong Huwebes, Hunyo 18, 2020

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri