Life

Cristina Bălan, reacție după declarațiile controversate ale lui George Buhnici: “Dacă aveți vergeturi și celulită, la plajă cu voi!”

Cristina Bălan a avut o reacție după declarațiile controversate ale lui George Buhnici. Vloggerul le-a criticat recent pe femeile cu celulită și vergeturi.
18.07.2022 | 17:04
Cristina Balan reactie dupa declaratiile controversate ale lui George Buhnici Daca aveti vergeturi si celulita la plaja cu voi
Cristina Bălan, reacție după declarațiile controversate ale lui George Buhnici. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Bălan a reacționat după declarațiile controversate ale lui George Buhnici, care a criticat femeile cu celulită și vergeturi. Fosta concurentă de la Vocea României a povestit prin ce a trecut după nașterea gemenilor.

Cristina Bălan, reacție dură după declarațiile controversate ale lui George Buhnici

Cântăreața este deranjată de afirmațiile lui George Buhnici și a povestit prin ce a trecut în urmă cu câțiva ani, după ce i-a adus pe lume pe gemenii săi.

ADVERTISEMENT

După ce a născut, Cristina Bălan avea peste 90 de kg și suferea de depresie. În plus, avea și celulită și vergeturi pe corp. Din acest motiv, artista nu prea ieșea din casă pentru a nu fi judecată de oamenii din jur.

“Aveam peste 90 kg și o depresie cât Titanicul, după nașterea traumatizantă a gemenilor mei. Aveam și celulită și vergeturi.

ADVERTISEMENT

Și nu prea mai ieșeam din casă. Cum să mai ies, să mă vadă și să mă judece lumea, care habar n-avea prin ce trecusem și vedea doar o ‘balenă’, o obeză, o ‘nesimțită care bagă 5 șaorme deodată’?!

Doar când eram nevoită s-o fac, atunci scoteam nasul în lume. Și atunci, cu capul în jos.”, și-a început Cristina Bălan mesajul de pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Vedeta a recunoscut că era foarte vulnerabilă în acea perioadă și că era afectată de orice, chiar și de privirile dezaprobatoare din partea oamenilor.

Cristina Bălan era conștientă de faptul că avea aproape 100 de kilograme, dar niciodată nu s-ar fi gândit să meargă la plajă. Cântăreața nu suporta să vadă cum ceilalți o critică sau fac glume pe seama ei, așa că s-a izolat și a luptat cu kilogramele în plus.

ADVERTISEMENT

Cu toate că a mers regulat la sală și a reușit să slăbească destul de mult, Cristina Bălan nu a scăpat de vergeturi, care sunt semnele sarcinii dificile pe care a avut-o, dar și ale perioadei de după ce a născut.

“Dar de vergeturi nu am scăpat, ele sunt semnele unei sarcini dificile, cu doi copii. Ele sunt rămășițele unei pieli întinse prea mult, în timpul unei depresii post-natale și post șoc traumatic.

Ele sunt vestigiile unor răni emoționale foarte adânci, pe care cu greu le-am gestionat. Sunt amintirile unor vremuri foarte, foarte, foarte grele…”, a mai scris ea.

Cristina Bălan: “Dacă aveți vergeturi și celulită, la plajă cu voi!”

Cristina Bălan consideră că nicio femeie nu ar trebui să fie rușinată să se afișeze în costum de baie. Vedeta este de părere că vergeturile reprezintă o problemă mult prea mică pentru o femeie care a trecut prin momente cu adevărat grele.

Artista este de părere că George Buhnici a făcut acele declarații doar pentru a atrage atenția. Prin aceste afirmații, vloggerul sugerează că fiecare femeie trebuie să aibă un corp perfect, iar cele care au vergeturi sau celulită să se izoleze.

“Foarte posibil ca acele declarații buhnicio-mârlănești să fie făcute fix pentru a stârni reacții, pentru a atrage atenția, însă subiectul este la fel de important, indiferent de motivație: femeile trebuie să satisfacă ochii masculilor, trupurile lor trebuie să fie perfecte, altfel degeaba au creier sau talent sau calități nenumărate. 

Dacă au vergeturi sau celulita, Doamne feri, să nu îndrăznească să-și arate pielea.”, a mai scris ea.

Fosta solistă a trupei Impact le-a îndemnat pe femei să meargă la plajă și să nu le fie rușine să se afișeze în costum de baie, indiferent de imperfecțiunile pe care le au.

“Fetelor, cu 70/80/100+ kg, dacă aveți și vergeturi și celulita, vă rog eu frumos: la plajă cu voi! Capul sus, zâmbetul pe chip si trupul în slip.”, a adăugat Cristina Bălan.

Vedeta a ținut să sublinieze că soțul ei o iubea chiar și atunci când avea kilograme în plus. Sute de internauți i-au dat dreptate câștigătoarei sezonului cinci Vocea României.

George Buhnici a stârnit un val de reacții negative cu declarațiile sale

Zilele trecute, George Buhnici a lăudat-o pe soția sa, Lorena, în cadrul unui interviu. Vloggerul a spus despre ea că arată “ca o minoră”, făcând referire la trupul ei subțire.

Însă declarațiile fostului prezentator de la Pro TV au fost jignitoare la adresa femeilor cu celulită și vergeturi. Buhnici a spus despre acestea că trebuie să meargă la sala de fitness.

George Buhnici a spus că nu merge la mare pentru a vedea piele cu vergeturi. Declarațiile sale i-au supărat pe internauți, care l-au criticat dur în mediul online.

ADVERTISEMENT