Life

Cristina Bâtlan a dezvăluit adevărul despre salariile investitorilor de la Imperiul Leilor: “Dăm toți banii și toată munca”

Cristina Bâtlan este unul dintre investitorii de la Imperiul Leilor, oamenii fiind curioși să afle care este salariul pe care-l câștigă de pe urma filmărilor de la Pro TV.
19.04.2022 | 11:20
Cristina Batlan a dezvaluit adevarul despre salariile investitorilor de la Imperiul Leilor Dam toti banii si toata munca
Cristina Bâtlan, detalii despre contractul cu Imperiul Leilor. Cu ce sumă este plătită. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Femeia de afaceri a dezvăluit adevărul despre banii pe care îi iau investitorii. Co-fondatoarea brandului Musette recunoaște că muncește enorm pentru emisiunea care se difuzează în fiecare săptămână, miercuri seara.

Cristina Bâtlan, detalii despre contractul cu Imperiul Leilor. Cu ce sumă este plătită

Cristina Bâtlan a vorbit extrem de sincer despre proiectul care se desfășoară la Pro TV. Afacerista a fost întrebată recent de Cătălin Măruță care este salariul pe care-l încasează de pe urma show-ului, iar răspunsul a fost unul prompt.

ADVERTISEMENT

„Doamne ferește! Dăm toți banii și toată munca. Am filmat două luni! Nu! Cum să… Cine să ne plătească?”, a spus femeia de afaceri în podcast-ul Acasă la Măruță moderat de prezentator pe Youtube.

„Adică te duci la serviciu la Pro TV și nu vă dau bani?”, a continuat Cătălin Măruță, căruia nu i-a venit să creadă că investitorii de la Imperiul Leilor nu sunt plătiți.

ADVERTISEMENT

„Nu! E mai rău. Suntem negri pe plantație, așa spune Enayati. «Suntem sclavi aici, toată lumea ne abuzează. Suntem sclavi! Stăm de dimineața până seara».

Nu… Și dăm și bani din buzunar, pentru că noi investim propriii noștri bani, adică nu ne dă nimeni niciun ban”, a completat Cristina Bâtlan.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Acasa La Maruta (@acasalamaruta)

Cristina Bâtlan, despre banii investiți la Imperiul Leilor

Cristina Bâtlan a dezvăluit și care este suma pe care a investit-o de când se numără printre afaceriștii care caută idei pentru viitoare business-uri. Femeia de afaceri are încredere că vor merge bine toate proiectele de la Imperiul Leilor.

„Păi… Așa dacă toate afacerile vor fi bune… două milioane și ceva de euro”, a completat Cristina Bâtlan în interviul pe care i l-a acordat lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Co-fondatoarea Musette este cunoscută pentru un brand celebru de încălțăminte și genți, business pe care l-a construit alături de fostul partener de viață, Roberto, de care a divorțat după 26 de ani de relație.

ADVERTISEMENT