Life

Cristina Bâtlan, de nerecunoscut pe litoral. „Leoaica” de la Pro TV se pregătește pentru Neversea: „Cât de tare e!”

Cristina Bâtlan, investitoarea de la Imperiul Leilor, va participa pentru prima dată la un festival. Vedeta pregătește și un eveniment în cadrul Neversea. Cum a apărut la televizor?
07.07.2022 | 13:08
Cristina Batlan de nerecunoscut pe litoral Leoaica de la Pro TV se pregateste pentru Neversea Cat de tare e
Cristina Bâtlan, pe litoral. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Cristina Bâtlan se pregătește să participe la primul festival din viața sa. În vârstă de 49 de ani, jurata de la Imperiul Leilor a organizat un eveniment în cadrul Neversea, prilej cu care se și bucură de atmosferă. În așteptarea petrecerii, vedeta Pro TV nu s-a ferit și a apărut în fața camerelor cu un look neobișnuit.

Cristina Bâtlan, de nerecunoscut pe litoralul românesc. Cum a apărut jurata de la Imperiul Leilor la televizor?

Are o avere de milioane de euro și deține unul dintre cele mai mari branduri de încălțăminte din România, dar Cristina Bâtlan nu pune deloc preț pe aparențe.

ADVERTISEMENT

Aflată pe litoral, jurata de la Imperiul Leilor a oferit un interviu pentru emisiunea Vorbește lumea, iar ceea ce a atras atenția a fost look-ul vedetei.

Cristina Bâtlan a apărut la televizor într-o rochiță albă, de plajă, iar părul era pus pe un accesoriu, pentru a-și face bucle. Antreprenoarea a zâmbit pe tot parcursul interviului și a mărturisit că este entuziasmată pentru că participa pentru prima dată la un festival.

ADVERTISEMENT

„E prima oară pentru mine să particip la un festival. De asta vă spun că sunt extrem de impresionată.

Până la vârsta asta, nu am fost la un festival. Dar acum îmi dau seama ce multe lucruri am pierdut. Cât de tare e!”, a dezvăluit jurata Imperiul Leilor. 

ADVERTISEMENT

„Am pus osul la treabă”

Totuși, Cristina Bâtlan, în vârstă de 49 de ani, probabil că nu ar fi ajuns nici anul acesta la festival, dacă nu ar fi avut și treabă. În cadrul Neversea, proprietara Mussette a organizat o prezentare de modă inedită, unde își vor etala creațiile mai mulți designeri români.

„Mâine avem o cină superbă cu clienții noștri speciali, iar sâmbătă avem un show de modă în care am integrat designerii români care participă la festival și, bineînțeles, pantofii de la noi.

ADVERTISEMENT

Modelele noastre vor fi nimfe. Ele ies din mare, defilează în fața voastră, vor poza la apus și apoi se întorc în mare. Atmosfera va fi una wow”, a declarat Cristina Bâtlan.

De altfel, Cristina Bâtlan a mărturisit că a muncit din greu pentru ca spectacolul să iasă perfect și nu s-a dat în lături de la nimic.

„M-am ocupat de festival pentru că am fost cu echipa mea. Îmi place foarte mult să fiu cu echipa, mai ales când facem lucruri noi.

Am pus osul la treabă. De la șurubelniță, bormașină, make-up, le-am făcut pe toate, chiar dacă am fost femei”, a spus Cristina Bâtlan.

 

ADVERTISEMENT