Life

Cristina Bâtlan, idee de afacere la cheie. În ce ar băga bani juratul de la Imperiul Leilor

Cristina Bâtlan are foarte multe idei de afaceri la cheie. Juratul de la Imperiul Leilor spune în ce este bine să bagi bani într-o perioadă de criză. Aceasta susține că banii nu te ajută dacă nu îi investești.
28.05.2022 | 18:14
Cristina Batlan idee de afacere la cheie In ce ar baga bani juratul de la Imperiul Leilor
Cristina Bâtlan, eșecurile din spatele averii sale. Ce a dezvăluit investitorul de la Imperiul Leilor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cristina Bâtlan susține că banii nu te ajută dacă nu îi investești, întrucât nu țin de foame. Juratul de la Imperiul Leilor a vorbit pentru Cătălin Măruță despre investițiiled in perioadele de criză și te îndeamnă să bagi banii în lucruri de valoare.

Cristina Bâtlan are multe idei de afaceri la cheie

Juratul de la Imperiul Leilor, Cristina Bâtlan, despre care Cătălin Măruță spune că după doi ani de pandemie a investit în domeniul imobiliarelor departe de zona de conflict din România, în Norvegia, le dă sfaturi oamenilor. Celebra femeie de afaceri a fost invitata lui Cătălin Măruță într-o emisiune pe internet, intitulată, Acasă la Măruță. Ea îi sfătuiește pe oameni să-și investească banii în lucruri de valoare.

ADVERTISEMENT

”După emisiunea ta mi-a scris o doamnă și mi-a spus că are în cont 40 000 de euro. Și m-a întrebat ce să facă cu ei, Neștiind că ea nu e om de afaceri,  i-am spus,ori cumperi ceva care are valoare reală… obiect a cărui valoare crește și ai un fel de lichiditate sau… Fiecare trebuie să-l identifice pentru buzunarul lui, să nivelul să înțeleagă la nivelul lui de cunoaștere. Degeaba ii spun unui om să creadă în Elon Musk.”, a declarat pentru Cătălin Măruță, juratul de la Imperiul Leilor, Cristina Bâtlan.

”Nu poți mânca bani, nu-ți folosesc”

Cristina Bâtlan este de părere că pentru un investitor sunt importante materiile prime. Jurata de la Pro TV mai susține că banii, nu țin de foame și trebuie investiți.

ADVERTISEMENT

”Dacă ești om de afaceri și ai o activitate investești în materii prime. Adică, ce este sufletul unel afaceri de producție, materiile prime! Și businessul de servicii are nevoie de materie primă. Businessul de care ai nevoie să continui în momente de criză. 

Produci ceva și ții acolo. Ideea e că după război multe companii au devenit de modă, companii care aveau stocuri de țesături s-au reinventat. Au devenit nr.1 mondial. Banii nu țin de foame. Nu poți mânca bani, nu-ți folosesc. Ai nevoie să-ți procuri nevoile de bază: aer, mâncare apă, casă…”, susține aceasta în podcastul de pe Youtube semnat Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Și-a început afacerea cu 700 de euro

Femeia de afaceri Cristina Bâtlan a vorbit în trecut despre averea sa de milioane de euro. Aceasta a început la drum cu 700 de euro, iar în prezent conduce o companie cu peste 600 de angajați. Acum, ea are trei fabrici și zeci de magazine în ţară şi străinătate.

În prezent, juratul de la Imperiul Leilor are o firmă cu o cifră de afaceri de peste 20 de milioane de euro. Ea a dezvăluit cum a ajuns să fie inclusă în Forbes.

ADVERTISEMENT

„La începutul carierei greșeam tot timpul și sufeream foarte tare, însă pe măsură ce capeți experiență greșești poate la fel de mult, greșelile devin mult mai dureroase, însă reușești să înțelegi că din greșeală înveți.

Fiecare greșeală e un pas înainte, adică experiența este mai importantă decât rezultatul, pentru că din experiență ai o grămadă de lucruri cu care te alegi, de la echipă, înveți să faci lucruri noi.

Înveți cum funcționează o piață, întâlnești parteneri noi de afaceri, adică ai foarte multe lucruri de care trebuie să ți cont atunci când întreprinzi ceva”, a declarat Cristina Bâtlan într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT