Life

Cristina Bâtlan și ceilalți investitori de la Imperiul Leilor, în vizită la doi foști concurenți. Ce au descoperit după ce au investit un milion de euro în afacerea lor

Cristina Bâtlan și ceilalți investitori de la Imperiul Leilor au mers în vizită la doi foști concurenți. Iată ce au descoperit după ce au investit un milion de euro în afacerea lor.
17.05.2022 | 13:56
Cristina Bâtlan și ceilalți investitori de la Imperiul Leilor, în vizită la doi foști concurenți. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Bâtlan și ceilalți investitori de la Imperiul Leilor au mers în vizită la soții Nina și Ioan Rus, doi antreprenori locali care au venit la emisiunea de la Pro TV pentru a obține finanțare pentru afacerea lor. Cei doi dețin o păstrăvărie și au cerut ajutorul leilor pentru a mai amenaja una.

Cristina Bâtlan și ceilalți investitori de la Imperiul Leilor, în vizită la doi foști concurenți

Pe pagina sa de Instagram, Cristina Bâtlan s-a fotografiat alături de soții Nina și Ioan Rus. Cei doi sunt deținătorii unei păstrăvării din județul Bistrița-Năsăud.

ADVERTISEMENT

Fondatoarea brandului de încălțăminte Musette i-a felicitat pe cei doi pentru munca și ambiția de care au dat dovadă. Investitorii le-au făcut o vizită soților care au venit la Imperiul Leilor cu propunerea lor.

“Oameni adevărați, cu pasiune pentru ceea ce fac! Familia Rus, Nina si Gabi, au început de la zero, însă încrederea că reușesc a fost permanent cu ei. Au ales drumul nebătătorit, au avut provocări la tot pasul, însă nu au renunțat să creadă în visul lor și au reușit!

ADVERTISEMENT

Au reușit să aducă zâmbet pe chipul celor care le trec pragul, să ofere mai mult decât aștepți, să fie un model de afacere locală! Mi-au umplut sufletul de bucurie!

Știu că sunt multe familii de antreprenori români cu afaceri frumoase, în țara noastră! Vă admir pe toți și vă doresc multă inspirație pozitivă, mi-ar plăcea să aflu și povestea voastră și să vă întâlnesc.”, a scris Cristina Bâtlan pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristina Bâtlan (@cristinabatlan)

Ceilalți investitori au postat imagini din călătoria lor la păstrăvăria soților Rus. Dragoș Petrescu a postat și el, la rândul său, o fotografie de la restaurant, alături de Nina Rus.

Cine sunt soții Nina și Ioan Rus

Atunci când au venit la Imperiul leilor, cei doi au vorbit despre afacerea lor, convinși că ceea ce fac ei nu poate face nimeni la fel de bine. Nu au renunțat la visul de a-și mai deschide o păstrăvărie și au venit încrezători în fața investitorilor.

ADVERTISEMENT

Restaurantul lor este foarte apreciat, motiv pentru care nu mai făceau față numărului mare de comenzi. De aceea au decis să-și încerce norocul la emisiunea de la Pro TV.

“Ce lucru facem noi îl facem bine și nimeni nu-l mai face ca noi”, a spus Nina Rus la Pro TV, într-o ediție difuzată în februarie.

Soții Rus dețin o băcănie, un restaurant și o pensiune cu opt locuri de cazare. Nu au vrut să se oprească aici și au fost dispuși să renunțe la 49% din acțiuni dacă găseau investitorul potrivit pentru afacerea lor. Cei doi au reușit să-i convingă pe lei, după ce i-au invitat la masă.

Dragoș Petrescu le-a oferit un milion de euro pentru 75% din acțiuni, cu obligația de a returna 500.000 de euro cu prioritate. Ulterior, participația sa ar urma să scadă la 49%.

O altă condiție a omului de afaceri a fost ca banii să meargă în direcția realizării unei pensiuni cu de 45 de locuri de cazare.

În urma negocierilor, Nina și Ioan Rus au reușit să-i convingă pe cei trei investitori să se asocieze și să investească împreună pentru 49% din acțiunile companiei lor.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită