Life

Cristina Belciu, despre calitățile care o atrag la un bărbat. Ce caută fosta iubită a lui Cristian Boureanu

Cristina Belciu a împărtășit câteva detalii despre partenerul ideal, după ce a pus punct poveștii de dragoste cu Cristian Boureanu. Au fost împreună numai câteva luni.
17.05.2022 | 23:06
Cristina Belciu despre calitatile care o atrag la un barbat Ce cauta fosta iubita a lui Cristian Boureanu
Cristi Boureanu, scandal la ziua Monicăi Belluci de România. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a scos la iveală calitățile care o atrag la un bărbat. Fosta iubită a cunoscutului politician a recunoscut că este curtată de foarte multe persoane de sex masculin, dar știe ce caută la un viitor partener.

Cristina Belciu, detalii despre partenerul ideal. Ce spune fosta iubită a lui Cristian Boureanu

Cristina Belciu evită întâlnirile cu bărbați frumoși, atitudinea și inteligența fiind lucrurile pe care le caută în mod special la celălalt. Totodată, vedeta a mai subliniat că nu aleargă după bani și nu este o femeie materialistă.

ADVERTISEMENT

„Am fost curtată de bărbați frumoși, deși am fugit cumva de tipologia asta, așa că i-am lăsat să-și facă jocul, ca să văd care dintre ei are și ceva în cap. Pentru mine contează foarte mult inteligența, modul de a gândi și atitudinea.

Niciodată nu am fost interesată de partea materială la un bărbat, dar eu cred că un bărbat care se simte puternic dintr-un anumit punct de vedere, chiar și financiar, știe să se poarte, să aibă o anumită atitudine.

ADVERTISEMENT

Este vorba de masculinitatea care este conturată de anumite elemente din viața lui. Mă interesează să fie inteligent, să am cu cine să vorbesc și sigur pe el.

Nesiguranța din viața lui se va răsfrânge asupra femeii, devine gelos, obsesiv”, a mărturisit frumoasa brunetă într-un interviu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Cristina Belciu, lecție prețioasă de la Cristian Boureanu

Fosta iubită a lui Cristian Boureanu a scos la suprafață lucrurile pe care le-a învățat din scurta relație cu fostul politician, care a fost soțul Valentinei Pelinel. Influencerița a rămas cu lecții frumoase, pe care le va folosi tot restul vieții.

„Fii acolo unde ești”, este motto-ul pe care Cristina Belciu l-a împrumutat de la fostul partener de viață, precizând că după prima despărțire se simțea foarte debusolată și nu mai reușea să trăiască în prezent.

ADVERTISEMENT
Tags: