Life

Cristina Ciobănașu a dezvăluit motivul pentru care nu a mai apărut în seriale. Cu ce se ocupă acum actrița

Motivul pentru care Cristina Ciobănașu nu a mai apărut în seriale de ceva timp. Cu ce se ocupă în prezent tânăra actriță.
06.06.2023 | 12:00
Cristina Ciobanasu a dezvaluit motivul pentru care nu a mai aparut in seriale Cu ce se ocupa acum actrita
Motivul pentru care Cristina Ciobănașu nu a mai apărut în seriale. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu (26 de ani) a explicat de ce nu a mai apărut de ceva timp în seriale. După rolul din “Adela”, tânăra a luat o pauză. Cu ce se ocupă și ce spune despre revenirea pe micile ecrane?

Motivul pentru care Cristina Ciobănașu nu a mai apărut în seriale. Ce face acum actrița

După ce a devenit cunoscută datorită emisiunii Dansez pentru tine, Cristina Ciobănașu a fost luată sub aripa Ruxandrei Ion. A apărut în mai multe seriale TV de-a lungul timpului, unde a jucat alături de Vlad Gherman, cu care a format un cuplu timp de nouă ani.

ADVERTISEMENT

A avut roluri în “Iubire și Onoare”, “Pariu cu viața”, “Fructul oprit” și “Sacrificiul”, dar și în alte proiecte. Cristina Ciobănașu a avut un rol și în serialul “Adela”, care s-a terminat anul trecut.

De atunci, vedeta nu a mai apărut și în alt serial, însă a explicat de ce a luat o pauză. În prezent, tânăra este studentă la master la Actorie, la Sibiu, și are examene în această perioadă.

ADVERTISEMENT

“Da. Sunt în examene pentru anul întâi de master, la Actorie. M-am înscris la Sibiu și, săptămâna viitoare, o să fiu la foc încins, așa…”, a dezvăluit tânăra actriță pentru Click.ro.

Actrița a precizat că nu are de gând să renunțe la seriale, însă momentan are nevoie de această pauză. Un rol în cadrul unui serial ar însemna foarte multă muncă și nu ar mai avea timp de nimic altceva, așa că acum se bucură de mai multă libertate.

ADVERTISEMENT

“Îmi doresc mult să mai fac parte dintr-un proiect, dar, deocamdată, mă bucur de pauză și mă bucur de libertatea pe care o am, să îmi fac singură programul.

După cum bine știți, într-un proiect atât de mare, trebuie să stai în standby. Să-ți eliberezi tot programul și toate celelalte dorințe. Să le lași pe ultimul loc, pentru că trebuie să te dedici cu adevărat”, a mai dezvăluit Cristina Ciobănașu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Ce planuri are Cristina Ciobănașu

Actrița a mai dezvăluit că va pleca în vacanță împreună cu iubitul ei, Alexandru Mureșan, după ce va termina cu examenele. Încă nu s-au decis asupra unei destinații, însă vor merge la un concert al trupei Rammstein, care are loc la Lisabona.

“O să plecăm. Nu știu exact, acum, unde o să mai plecăm, dar știu sigur că o să mergem la Lisabona, la un concert Rammstein”, a explicat ea. Deși nu e admiratoare a trupei, iubitul ei este, dar este încântată de show-ul pe care îl vot vedea împreună.

Cristina Ciobănașu a mai spus că este foarte fericită pentru că fratele ei mai mic, Tudor, s-a mutat în București și este atât de aproape de ea. Cei doi și-au dorit să fie alături unul de celălalt, iar acum se văd mult mai des.

ADVERTISEMENT