Life

Cristina Ciobănașu a împlinit 24 de ani. Ce surprize i s-au pregătit actriței

25.09.2020 | 17:06
Cristina Ciobanasu a implinit 24 de ani Ce surprize i sau pregatit actritei
Cristina Ciobănașu a împlinit 24 de ani. Ce surprize i s-au pregătit actriței Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță Cristina Ciobănașu a împlinit ieri frumoasa vârstă de 24 de ani. Ea și-a sărbătorit aniversarea pe platourile de filmare ale noului său proiect, serialul Adela, alături de colegii săi, printre care Răzvan Fodor sau Andreea Ibacka.

Cristina a postat pe pagina de Instagram o compilație a momentelor cu care a fost surprinsă. Cadouri, îmbrățișările călduroase și țopăielile fericite au fost la ordinea zilei.

ADVERTISEMENT

Nici celebrul iubit al actriței, Vlad Gherman, nu s-a lăsat mai prejos. Acesta și-a uimit partenera cu un superb buchet de flori și a povestit pe pagina oficială de Facebook cum a încercat să o surprindă.

„M-am trezit pe la 6 dimineața, am luat florile pe care le ascunsesem în garaj și le-am pus pe noptiera ei. Am făcut un TIMELAPSE de 2 ore care, din păcate, a tăiat multe momente din reacția ei. În orice caz, după ce s-a bucurat de buchetul de flori, a adormit la loc, iar eu i-am urmat exemplul și m-am culcat și eu.”, a scris Vlad pe contul oficial de Facebook.

ADVERTISEMENT
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu
Cristina Ciobănașu a împlinit 24 de ani. Ce surprize i s-au pregătit
Sursa foto: Facebook

Cristina Ciobănașu, fericirea de la 24 de ani

Cristina este o tânără împlinită. La doar 24 de ani are tot ce si-ar dori. Pe rețelele de socializare, fanii au reacționat cu mii de felicitări, aprecieri și urări cu ocazia zilei ei de naștere.

„Ce poate fi mai frumos decât să culegi pe drumul vieții doar buchete de bucurii! La mulți ani. Să ai parte doar de fericire și mult succes pentru că meriți. Sunteți frumoși amândoi”,

ADVERTISEMENT

„La mulți ani, fată dragă! Să fii fericită, iubită și sănătoasă! Îți doresc multă iubire și fericire alături de Vlad! Vă ador din primul serial „Pariu cu viața” și vă îndrăgesc foarte mult. Îți urez încă o dată un sincer La mulți ani și fie ca realizările ce ți le dorești să ți se îndeplinească!”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de fanii celor doi.

Cristina Ciobănașu, o poveste de viață care bate filmul

Cristina și Vlad au devenit un cuplu în martie 2012, iar logodna a avut loc în 2018. Ei au anunțat că nu se grăbesc cu nunta și formează astăzi una dintre cele mai îndrăgite tinere perechi din showbiz.

ADVERTISEMENT

Acum celebră, actrița a apărut prima dată pe micile ecrane în urmă cu 12 ani, in timpul emisiunii „Dansez pentru tine”. Fetița prezenta un caz aparte, trăia cu fratele și bunica într-o singură încăpere, nu aveau nici baie, nici bucătărie. Cazul ei i-a impresionat pe Cristina Stoicescu și Alex Velea care au decis să danseze pentru ea, luptând până la final.

După ce a fost făcută publică povestea de viață a tinerei, acesta a ajuns în vizorul Ruxandrei Ion, fostul director al postului Acasă TV. Aceasta a adoptat fetița, iar Cristina s-a mutat de la Botoșani la București, în casa producătoarei. După terminarea studiilor gimnaziale, fata a urmat și absolvit Liceul de Arte Dinu Lipatti, secția actorie.

Tânăra actriță nu și-a uitat originile, ea păstrează o legătură strânsă cu familia biologică, scrie okmagazine.ro. Primul rol al Cristinei a fost în serialul „Îngerașii” în 2008. În 2009, actrița a apărut în „Aniela”, iar un an mai târziu, în „Iubire și onoare”, unde a avut unul dintre rolurile principale.

Se pare că anul 2011 fost cel care a adus cea mai mare schimbare, atunci vedeta a primit un rol principal în serialul, „Pariu cu viața”.  Este și locul unde l-a cunoscut pe partenerul de viață actual. În paralel cu acesta s-a lansat și formația LaLa Band care număra 20 de tineri și a adus celebritatea mai multor vedete actuale, printre care Sore, Dorian Popa sau Alina Eremia.

ADVERTISEMENT