Life
notix pixel id

Ce au observat fanii la Cristina Ciobănașu. Actrița a reacționat imediat: “M-a întrebat cineva dacă sunt însărcinată

Cristina Ciobănașu este foarte activă în social media, acolo unde internauții îi trimit foarte multe mesaje și îi fac observații legat de felul în care arată.
12.11.2021 | 13:14
Ce au observat fanii la Cristina Ciobănașu. Actrița a reacționat imediat:
Cristina Ciobănașu este însărcinată? Ce i-au scris fanii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

În ultima perioadă fanii au remarcat că fosta iubită a lui Vlad Gherman are burtică, ceea ce i-a făcut să-și pună un mare semn de întrebare. Este sau nu însărcinată actrița din serialul Adela?

Ei bine, vedeta de la Antena 1 le-a răspuns curioșilor, după ce a citit mai multe mesaje similare. Frumoasa blondină a dat cărțile pe față.

Cristina Ciobănașu a reacționat imediat legat de o posibilă sarcină și a mărturisit că nu se pune problema de așa ceva. Artista doar a luat câteva kilograme în plus.

ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu este însărcinată? Ce i-au scris fanii

Nevoită să dea explicații, actrița din serialul „Adela” a recunoscut că în ultima vreme nu a mai ținut cont de alimentație, de aici și surplusul observat de internauți.

Cristina Ciobănașu este o adevărată gurmandă, lucru care s-a văzut și în vlogurile realizate de fostul iubit, actorul și cântărețul Vlad Gherman, care a surprins-o de multe ori mâncând.

ADVERTISEMENT

Și pentru că a fost delăsătoare și nu se poate abține de la mâncat, vedeta a precizat că a revenit în sala de antrenament pentru a da jos kilograme acumulate.

Cristina Ciobănașu, adevărul despre kilogramele în plus

„Mă uitam acum prin ce mesaje mi-ați mai trimis și m-a întrebat cineva dacă sunt însărcinată. Ei bine, nu! Nu, nu sunt însărcinată, doar în ultima vreme am mai luat niște kilograme în plus.

ADVERTISEMENT

Nu am mai avut grijă la alimentație și de aceea m-am și apucat de sport pentru că mi-e foarte greu să am grijă la alimentație.

M-am gândit că măcar sport să facă dacă nu pot să am grijă de ce mănânc. Ce să fac dacă îmi place mâncarea! 

ADVERTISEMENT

Acum mai e cum mai e, dar mai încolo când o să înaintez în vârstă ce o să mai zic!? Că nu mai am scuză. Da, deci nu sunt însărcinată!

Așa rău se vede burica?!? Gata, ne punem pe treabă, sport pe pâine!”,  a spus Cristina Ciobănașu pe una dintre rețelele de socializare, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri