Life

Ce au observat fanii la Cristina Ciobănașu. Actrița a reacționat imediat: “M-a întrebat cineva dacă sunt însărcinată

Cristina Ciobănașu este foarte activă în social media, acolo unde internauții îi trimit foarte multe mesaje și îi fac observații legat de felul în care arată.
12.11.2021 | 13:14
Ce au observat fanii la Cristina Ciobanasu Actrita a reactionat imediat Ma intrebat cineva daca sunt insarcinata
ADVERTISEMENT

În ultima perioadă fanii au remarcat că fosta iubită a lui Vlad Gherman are burtică, ceea ce i-a făcut să-și pună un mare semn de întrebare. Este sau nu însărcinată actrița din serialul Adela?

Ei bine, vedeta de la Antena 1 le-a răspuns curioșilor, după ce a citit mai multe mesaje similare. Frumoasa blondină a dat cărțile pe față.

ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu a reacționat imediat legat de o posibilă sarcină și a mărturisit că nu se pune problema de așa ceva. Artista doar a luat câteva kilograme în plus.

Cristina Ciobănașu este însărcinată? Ce i-au scris fanii

Nevoită să dea explicații, actrița din serialul „Adela” a recunoscut că în ultima vreme nu a mai ținut cont de alimentație, de aici și surplusul observat de internauți.

ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu este o adevărată gurmandă, lucru care s-a văzut și în vlogurile realizate de fostul iubit, actorul și cântărețul Vlad Gherman, care a surprins-o de multe ori mâncând.

Și pentru că a fost delăsătoare și nu se poate abține de la mâncat, vedeta a precizat că a revenit în sala de antrenament pentru a da jos kilograme acumulate.

ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu, adevărul despre kilogramele în plus

„Mă uitam acum prin ce mesaje mi-ați mai trimis și m-a întrebat cineva dacă sunt însărcinată. Ei bine, nu! Nu, nu sunt însărcinată, doar în ultima vreme am mai luat niște kilograme în plus.

Nu am mai avut grijă la alimentație și de aceea m-am și apucat de sport pentru că mi-e foarte greu să am grijă la alimentație.

ADVERTISEMENT

M-am gândit că măcar sport să facă dacă nu pot să am grijă de ce mănânc. Ce să fac dacă îmi place mâncarea! 

Acum mai e cum mai e, dar mai încolo când o să înaintez în vârstă ce o să mai zic!? Că nu mai am scuză. Da, deci nu sunt însărcinată!

Așa rău se vede burica?!? Gata, ne punem pe treabă, sport pe pâine!”,  a spus Cristina Ciobănașu pe una dintre rețelele de socializare, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT