Life

Cristina Ciobănașu are un nou iubit? Cine este tânărul alături de care s-a pozat, după despărțirea de Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu s-a fotografiat alături de un alt bărbat după despărțirea de Vlad Gherman. Cei doi par destul de apropiați.
14.08.2021 | 14:47
Cristina Ciobanasu are un nou iubit Cine este tanarul alaturi de care sa pozat dupa despartirea de Vlad Gherman
Cristina Ciobănașu are un nou iubit? Cine este tânărul alături de care s-a pozat, după despărțirea de Vlad Gherman. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

La începutul acestui an, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman îi luat pe toți prin surprindere și anunțat că se despart, chiar dacă erau împreună de ani buni. Fanii au crezut că este vorba despre o glumă, dar s-a dovedit că totul era adevărat.

Cei doi se pare că au reușit să treacă peste momentele dificile și să-și refacă viața. Cel puțin așa lasă să se înțeleagă actrița. Aceasta a postat mai multe fotografii în brațele altui bărbat.

ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu are un nou iubit? Cine este tânărul alături de care s-a pozat, după despărțirea de Vlad Gherman

De curând Cristina Ciobănașu a început să se afișeze alături de un tânăr pe rețelele de socializare. Fanii se întreabă deja dacă el este bărbatul care l-a înlocuit pe Vlad Gherman, cu care actrița a avut o relație de mai mulți ani.

Cei doi s-au fotografiat la un festival de muzică și din fotografii se vede că se simt extrem de bine unul în compania celuilalt. În una dintre poze, Alexandru Mureșan o ține strâns în brațe pe actriță și amândoi zâmbesc. Fanii imediat au tras concluzia că acesta ar putea fi noul iubit al Cristinei Ciobănașu.

ADVERTISEMENT
Cristina Ciobănașu
Cristina Ciobănașu și Alexandru

 

În urmă cu aproape două săptămâni cei doi au postat o imagine pe InstaStory în care se țineau în brațe la o piscină.

Cristina Ciobănașu
Cristina Ciobănașu și Alexandru la piscină

 

Încă din luna martie fanii s-au întrebat dacă actrița nu are o nouă relație. Atunci a fost plecată într-o vacanță în Maldive, dar un detaliu a atras atenția internauților. Aceasta a fost filmată în momentul în care a cumpărat două cafele în aeroport.

ADVERTISEMENT

Imediat fanii au luat-o la întrebări fiind curioși dacă actrița are un nou iubit.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, despărțire după nouă ani

Cei doi actori au decis să pună punct relației după nouă ani, chiar dacă erau logodiți și toată lumea aștepta o nuntă.

La începutul anului au postat un filmuleț și au declarat că au decis să meargă pe drumuri separate, dar vor rămâne prieteni.

ADVERTISEMENT

După despărțire amândoi au trecut prin clipe dificile. Vlad Gherman a recunoscut că a început să fumeze și să bea foarte mult și în final a apelat la ajutor de specialitate.

Nici pentru Cristina nu a fost o perioadă mai ușoară. Aceasta a recunoscut că a mers la psiholog pentru o perioadă.

ADVERTISEMENT