ADVERTISEMENT
Life

Cristina Ciobănașu, curtată după separarea de Vlad Gherman. Cum a fost surprinsă actrița 

Autor: Alexa Serdan | 12.02.2021 | 12:52
Cristina Ciobănașu, curtată după separarea de Vlad Gherman. Cum a fost surprinsă actrița 
Cristina Ciobănașu, curtată după separarea de Vlad Gherman. Cum a fost surprinsă actrița. Sursa foto: Instagram.com

Cristina Ciobănașu a mărturisit că este curtată de un admirator secret la scurt timp după ce s-a despărțit de Vlad Gherman. Actrița din serialul „Adela” de la Antena 1 a fost surprinsă cu un buchet imens de flori. 

ADVERTISEMENT

Tânăra de 24 de ani s-a fotografiat cu un buchetul de flori în brațe, zâmbetul fiind accesoriul care nu a lipsit din imagine. Vedeta a fost surprinsă și extrem de fericită de cadoul primit, dovadă că are foarte mulți bărbați atenți în preajma sa.

Se pare că frumoasa actriță este dispusă să lase în trecut relația de 9 ani avută cu Vlad Gherman și să înceapă o nouă poveste de dragoste. Cristina Ciobănașu a spus pas suferinței și se gândește tot mai mult la viitor, în special legat de sentimente și iubire.

ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu, gata de o nouă relație? Cum a apărut recent actrița

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au trăit o frumoasă poveste de dragoste și erau pe punctul de a ajunge în fața altarului, însă soarta a avut alte planuri pentru ei. Actorii din serialul „Adela” și-au dat seama că au aspirații și planuri diferite când au stat mai mult acasă, în pandemie.

Cei doi au rămas foarte buni prieteni, mai ales că au proiecte pe care trebuie să le ducă la capăt. Cântărețul din trupa Lala Band a mărturisit că separarea a fost cea mai bună decizie luată în momentul de față, însă nu exclude varianta unei împăcări.

ADVERTISEMENT
Cristina Ciobănașu, cu un buchet imens de flori
Cristina Ciobănașu, cu un buchet imens de flori. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

„Niciodată să nu spui niciodată, nu zice nimeni că e pe viață. În momentul de față asta e alegerea cea mai potrivită pentru amândoi.

Nu știm ce se va întâmpla în ani de zile, tocmai de asta am preferat să punem punct acum cât timp ne mai înțelegem bine”, a spus Vlad Gherman la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, artistul a mai precizat că relația lor este în primul rând una de prietenie, sentimentele fiind puternice de ambele părți. Cântărețul are în continuare sentimente pentru tânăra actriță, recunoscând acest lucru fără ezitare.

De asemenea, Vlad Gherman a ținut să mai adauge că relația cu Cristina Ciobănașu nu a fost mereu lapte și miere, doar că nu au vrut să arate această latură fanilor de pe rețelele de socializare, cărora nu le vine să creadă nici acum că nu mai sunt un cuplu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!