Life

Cristina Ciobănaşu, devastată de durere. Fosta iubită a lui Vlad Gherman a dat vestea tristă: “Am fost lângă ea când s-a dus”

Cristina Ciobănaşu este devastată de durere. Fosta iubită a lui Vlad Gherman le-a dat urmăritorilor o veste tristă. Actrița a suferit o pierdere dureroasă.
07.07.2022 | 18:56
Cristina Ciobanasu devastata de durere Fosta iubita a lui Vlad Gherman a dat vestea trista Am fost langa ea cand sa dus
Cristina Ciobănașu este devastată de durere. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu este devastată de durere după ce a pierdut o ființă foarte dragă ei. Fosta lui Vlad Gherman le-a explicat urmăritorilor cât de grea a fost pierderea Prințesei, pisica ei în vârstă de 17 ani.

Cristina Ciobănașu este devastată de durere

Actrița din serialul “Adela” a trecut prin momente grele după ce pisica ei, Prințesa, și-a pierdut viața din cauza afecțiunilor cu care se confrunta. Animăluțul a încetat din viață în noaptea de marți spre miercuri.

ADVERTISEMENT

Cu ochii în lacrimi, Cristina Ciobănașu a vorbit despre pierderea ei în mediul online. Pisicuța a fost diagnosticată cu o formațiune în cutia toracică. Aceasta îi apăsa pe inimă și îi afecta funcția pulmonară. Șansele ca tratamentele să reușească erau foarte mici.

Tânăra a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-i prelungi viața Prințesei. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au fost alături de felină până în ultima clipă.

ADVERTISEMENT

“Mi-a fost foarte greu să mă adun să vorbesc un pic despre ce s-a întâmplat azi-noapte. Nici acum nu sunt extraordinar, dar am vrut să vă mulțumesc pentru toate gândurile și mesajele pe care mi le-ați transmis. 

Ideea e că știam că Prințesa este grav bolnavă de vreo jumătate de an. I-am făcut un control cardiologic în urma căruia am aflat că avea o formațiune în cutia toracică, formațiune care îi apăsa pe inimioară și care îi afecta capacitatea pulmonară.

ADVERTISEMENT

Nu am putut să merg mai departe cu investigațiile, pentru că, și dacă făceam asta, și am fi găsit împreună cu doctorii un tratament care să i se potrivească, ar fi fost extrem de chinuitor pentru ea și șansele ca tratamentul să dea rezultate ar fi fost foarte mici.

Deși știam că urmează toate lucrurile astea și știam că o să se întâmple, când o vedeam că e din ce în ce mai slăbită încercam să mă îmbărbătez să nu o las să vadă și să simtă toată suferința și durerea mea și am încercat să o mângâi și să îi dau toată dragostea de care a avut nevoie.

ADVERTISEMENT

Mă bucur foarte mult că am fost lângă ea când s-a dus și că nu a  fost singură. Sper că e bine acolo unde e acum.”, a povestit Cristina Ciobănașu pe Instastory.

Cristina Ciobănașu
Cristina Ciobănașu, devastată după ce a pierdut-o pe Prințesa. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Cristina Ciobănașu, despre cum a ajuns Prințesa la ea

În continuare, Cristina Ciobănașu a vorbit despre cum a ajuns Prințesa la ea. Ruxandra Ion, mama adoptivă a actriței, este cea care a primit pisicuța de la Adela Popescu.

Cristinei Ciobănașu îi era urât să doarmă singură atunci când s-a mutat la București. Ruxandra Ion i-a oferit-o pe Prințesa pentru a-i ține companie.

Fosta iubită a lui Vlad Gherman a fost foarte atașată de pisicuță. Pierderea ei a fost una extrem de dureroasă.

“Mă gândeam acum că nu știu dacă v-am zis vreodată. Prințesa a fost cadoul pe care i l-a făcut Adela Popescu Ruxandrei Ion și care, mai apoi, în momentul în care am venit în București, în sânul familiei Ion, mi-a dat-o mie pe Prințesa să aibă grijă de mine, pentru că îmi era urât să dorm singură noaptea și prințesa m-a vegheat din prima secundă în care am venit în București.”, a mai povestit Cristina Ciobănașu.

Ieri dimineață, Vlad Gherman a postat și el un vlog pe YouTube în memoria Prințesei. Actorul i-a fost și el alături pisicuței în ultimele clipe, din moment ce a locuit nouă ani alături de ea.

ADVERTISEMENT