Life

Cristina Ciobănașu, din nou alături de Vlad Gherman. Cum au fost surprinși cei doi 

Cristina Ciobănașu a fost surprinsă din nou alături de Vlad Gherman. Cei doi actori, care s-au despărțit anul trecut, s-au filmat într-un Instastory și și-au uimit fanii.
31.08.2022 | 18:19
Cum s-au afișat într-un Instastory Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au uimit fanii. Cei doi actori, care s-au despărțit în 2021 după o relație de 9 ani, s-au filmat într-un Instastory.

Cristina Ciobănașu, plină de fericire lângă Vlad Gherman. Cum au fost surprinși cei doi foști iubiți

În filmare, Cristina Ciobănașu pare că radiază de fericire lângă fostul ei iubit. Actrița zâmbește și vorbește veselă cu acesta. De asemenea, și pe chipul lui Vlad Gherman se poate citi fericirea.

ADVERTISEMENT

Cei doi au avut un schimb scurt de replici și au stârnit interpretări din partea admiratorilor.

”Vlad Gherman: De ce nu mă filmezi și pe mine? Ai ceva cu mine?”, 

Cristina Ciobănașu: N-am nimic cu tine”, a fost dialogul dintre cei doi foști parteneri.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz vreme de 9 ani. Au surprins pe toată lumea în 2021 când și-au anunțat despărțirea.

De ce s-au despărțit Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu

Faimoșii actori au motivat că au descoperit incompatibilități între ei, pe perioada izolării din pandemie. Astfel, au decis să meargă pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT

Despărțirea dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-a produs în mod neașteptat, deoarece mulți credeau că se vor căsători, fiind și logodiți.

Într-un interviu pentru revista Viva! Cristina Ciobănașu a spus că a trăit alături de Vlad Gherman o poveste de dragoste ca în filme și că-l va păstra în suflet pe actor ca prima ei iubire.

ADVERTISEMENT

”Vlad a fost prima mea iubire și așa va rămâne în sufletul meu. Este un om capabil să iubească persoana de lângă el mai mult decât pe el însuși.

Am trăit o poveste de iubire ca în filme și amintirea atâtor momente frumoase n-o să ne-o ia nimeni, niciodată”, a declarat Cristina Ciobănașu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

În prezent, Vlad Gherman are o altă relație. Se iubește cu actrița Oana Moșneagu. La rândul ei, Cristina Ciobănașu formează un cuplu cu Alexandru Mureșan, de profesie medic stomatolog.

ADVERTISEMENT