Life

Cristina Ciobănașu, imagini cu noul iubit. De ce a întârziat actrița la filmări

Cristina Ciobănașu nu-și mai ascunde relația și sentimentele pe care le are pentru actualul partener de viață, Alexandru Mureșan.
28.09.2021 | 12:04
Cristina Ciobanasu imagini cu noul iubit De ce a intarziat actrita la filmari
Cristina Ciobănașu, imagini cu noul iubit. De ce a întârziat actrița la filmări. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină le-a arătat tuturor cât de bine se simte cu iubitul ei, cu care petrece foarte mult timp, dovadă că a postat noi imagini alături de cel care i-a furat inima.

Actrița și Alexandru Mureșan se bucură de plimbări în doi, dar și alături de animalul lor de companie. Cu această ocazie vedeta a dezvăluit că a întârziat la filmări. Să fie din cauza iubitului?

ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu, noi poze alături de iubit

Ei bine, vedeta a mărturisit că a încurcat ora la care o aștepta mașina pentru a ajunge pe platoul de filmare, dar în cele din urmă totul s-a încheiat cu bine.

„În dimineața asta am gafat-o puțin, recunosc. Am crezut că mă ia mașina să mă ducă la filmare la 10:45 și de fapt, mașina trebuia să vină la 9:45. 

ADVERTISEMENT

Și… am întârziat 10 minute. Doar 10 minute, m-am încadrat în sfertul academic, dar nu e bine. Da, noroc că m-am trezit mai devreme.

Așa, pur și simplu. Și eram aproape gata”, le-a spus Cristina Ciobănașu celor care o urmăresc pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT
Cristina Ciobănașu și noul iubit
Cristina Ciobănașu și noul iubit. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cum a reacționat Vlad Gherman când a aflat de relația Cristinei Ciobănașu

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au luat pe toată lumea prin surprindere când au anunțat că se despart după 9 ani de relație. La scurt timp actrița și-a refăcut viața amoroasă, dar cum a reacționat fostul iubit?

Cântărețul a mărturisit că știa de actualul iubit al blondinei chiar de la ea, fiind extrem de fericit că fosta parteneră de viață a reușit să aibă o nouă relație.

ADVERTISEMENT

„Știam despre relația lui Cris cu acest băiat. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună. Nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie onestă pe care ea a ținut să o facă.

Am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a ținut să îmi spună lucrul asta. Singura chestie pe care am vorbit o cu ea… e că ea și-a asumat anumite riscuri.

Știa de la început că poate să fie văzută, poate să scrie prin presă. Și-a asumat și s-a dus cu capul înainte”, a declarat Vlad Gherman pe YouTube.

ADVERTISEMENT