Life

Cristina Ciobănașu, momente dureroase după despărțirea de Vlad Gherman. Actrița suferă enorm

20.02.2021 | 11:24
Cristina Ciobanasu momente dureroase dupa despartirea de Vlad Gherman Actrita sufera enorm
Cristina Ciobănașu, momente dureroase după despărțirea de Vlad Gherman. Actrița suferă enorm. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu trece prin momente dureroase, la scurt timp după ce s-a separat de Vlad Gherman. Actrița din serialul „Adela” de la Antena 1 suferă enorm din cauza unui eveniment neplăcut care s-a întâmplat recent. 

Vedeta și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că unul dintre animalele sale de companie are probleme serioase de sănătate. Blondina a transmis că unul dintre câinii săi, și anume Tonka, a suferit un preinfarct în cursul nopții de vineri, 19 februarie.

ADVERTISEMENT

Frumoasa actriță este extrem de îngrijorată pentru starea de sănătate a patrupedului, mai ales că nu este primul animal de companie care se confruntă cu astfel de probleme. Din păcate, Cristina Ciobănașu a pierdut un motan, care a fost sfâșiat de niște câini din cartier.

Cristina Ciobănașu, clipe grele după separarea de Vlad Gherman, după 9 ani de relație

„Tonka a suferit azi-noapte un preinfarct. Sperăm să fie bine”, a scris Cristina Ciobănașu în dreptul unei fotografii în care apare animalul ei de companie.

ADVERTISEMENT

Vestea delicată despre problemele de sănătate ale câinelui a venit la scurt timp după ce actrița a pus capăt relației amoroase cu Vlad Gherman. Cei doi au fost împreună 9 ani, povestea lor de dragoste începând când ambii erau foarte tineri.

Câinele actriței Cristina Ciobănașu din serialul Adela
Tonka, câinele actriței Cristina Ciobănașu din serialul Adela, a suferit un preinfarct. Sursa foto: Instagram.com

Vedeta din serialul „Adela” a simțit că nu mai are aceleași idealuri ca partenerul ei de viață, motiv pentru care a fost prima care a pus problema separării. În cele din urmă actorii au anunțat că drumurile lor se despart, deși fanii au crezut că totul este numai o glumă.

ADVERTISEMENT

„Meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Cris și cu mine ne-am despărțit. Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni.

Trebuie să înțelegi că dragostea adevărată nu înseamnă să trăiești lângă o persoană până la adânci bătrâneți. Și noi de mici avem imaginea asta.

ADVERTISEMENT

Și noi credeam că dragostea adevărată este reprezentată prin familia perfectă, copii, case, vacanțe, dar timpul ne-a demonstrat că cel mai important lucru e să te bucuri de fiecare moment. Să trăiești fiecare clipă că și cum ar fi ultima. Noi am făcut asta!

Mai mult decât atât iubirea adevărată înseamnă să ai curajul să iei o astfel de decizie atunci când simți că alegerea de a rămâne într-o relație în care nu te mai regăsești ar fi un compromis care nu aduce nimic bun”, au spus Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu când au anunțat că se despart.

ADVERTISEMENT