ADVERTISEMENT
Life

Cristina Ciobănașu, momente emoționante. Și-a revăzut mama biologică după aproape 2 ani

Autor: Alexa Serdan | 29.04.2021 | 13:09
Cristina Ciobănașu, momente emoționante. Și-a revăzut mama biologică după aproape 2 ani
Cristina Ciobănașu, momente emoționante. Și-a revăzut mama după aproape 2 ani. Sursa foto: Instagram.com

Cristina Ciobășanu le-a mărturisit fanilor din mediul online că a revenit în țară o persoană foarte dragă. Actrița de la Antena 1 și-a întâmpinat cu mari emoții mama, după aproape 2 ani petrecuți în străinătate. 

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a așteptat-o la aeroport pe femeie, dar nu singură, ci alături de fratele ei, cu care a plecat ulterior spre Botoșani. Actrița a petrecut două zile liniște alături de mama sa, căreia i-a simțit enorm dorul în ultima perioadă.

„A trecut 1 an și 4 luni de când nu te-am strâns în brațe… 😢 sper să ne revedem curând👀❤️ #mama #îmiedordetine”, scris Cristina Ciobănașu în urmă cu câteva luni pe rețelele de socializare.

Cristina Ciobănașu, momente emoționante pe Instagram cu cea care i-a dat viață

„Din cauza pandemiei nu am putut să ne vedem. Lucrează în altă țară”, a ținut să mai adauge vedeta din serialul „Adela” de la Antena 1, la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Iată că a venit și ziua în care actrița și-a revăzut mama, care lucrează în străinătate. Pandemia de coronavirus le-a ținut departe aproape 2 ani, însă acum frumoasa blondină a avut șansa să o revadă și să o îmbrățișeze pe cea care a adus-o pe lume.

„După 1 an și 9 luni, în sfârșit, ne-am strâns în brațe”, a scris fosta iubită a lui Vlad Gherman pe pagina sa de Instagram, alături de o scurtă filmare cu mama sa.

Cristina Ciobănașu are o poveste impresionantă de viață, devenind cunoscută în urmă cu mai bine de 12 ani când a participat la emisiunea „Dansez pentru tine” de la Pro TV. Fetița de atunci a uimit o țară întreagă, Alex Velea și Cristina Stoicescu dansând pentru ea.

ADVERTISEMENT

Blondina locuia atunci cu bunica și fratele său, Ruxandra Ion fiind impresionată de traiul greu pe care-l duceau cei trei. Așa a ajuns să se mute de la Botoșani în București, unde a locuit o perioadă lungă de timp în casă fostului director al postului Acasă TV.

A terminat școala gimnazială și liceul în București. Cristina Ciobănașu a absolvit Liceul de Arte Dinu Lipatti, secția actorie, fiind distribuită în seriale precum „Sacrificiul” sau „Adela”, ambele difuzate la Antena 1.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!