Life

Cristina Ciobănașu, momente emoționante. Și-a revăzut mama biologică după aproape 2 ani

29.04.2021 | 13:09
Cristina Ciobanasu momente emotionante Sia revazut mama biologica dupa aproape 2 ani
ADVERTISEMENT

Cristina Ciobășanu le-a mărturisit fanilor din mediul online că a revenit în țară o persoană foarte dragă. Actrița de la Antena 1 și-a întâmpinat cu mari emoții mama, după aproape 2 ani petrecuți în străinătate. 

Frumoasa blondină a așteptat-o la aeroport pe femeie, dar nu singură, ci alături de fratele ei, cu care a plecat ulterior spre Botoșani. Actrița a petrecut două zile liniște alături de mama sa, căreia i-a simțit enorm dorul în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

„A trecut 1 an și 4 luni de când nu te-am strâns în brațe… ? sper să ne revedem curând?❤️ #mama #îmiedordetine”, scris Cristina Ciobănașu în urmă cu câteva luni pe rețelele de socializare.

Cristina Ciobănașu, momente emoționante pe Instagram cu cea care i-a dat viață

„Din cauza pandemiei nu am putut să ne vedem. Lucrează în altă țară”, a ținut să mai adauge vedeta din serialul „Adela” de la Antena 1, la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Iată că a venit și ziua în care actrița și-a revăzut mama, care lucrează în străinătate. Pandemia de coronavirus le-a ținut departe aproape 2 ani, însă acum frumoasa blondină a avut șansa să o revadă și să o îmbrățișeze pe cea care a adus-o pe lume.

„După 1 an și 9 luni, în sfârșit, ne-am strâns în brațe”, a scris fosta iubită a lui Vlad Gherman pe pagina sa de Instagram, alături de o scurtă filmare cu mama sa.

ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu are o poveste impresionantă de viață, devenind cunoscută în urmă cu mai bine de 12 ani când a participat la emisiunea „Dansez pentru tine” de la Pro TV. Fetița de atunci a uimit o țară întreagă, Alex Velea și Cristina Stoicescu dansând pentru ea.

Blondina locuia atunci cu bunica și fratele său, Ruxandra Ion fiind impresionată de traiul greu pe care-l duceau cei trei. Așa a ajuns să se mute de la Botoșani în București, unde a locuit o perioadă lungă de timp în casă fostului director al postului Acasă TV.

ADVERTISEMENT

A terminat școala gimnazială și liceul în București. Cristina Ciobănașu a absolvit Liceul de Arte Dinu Lipatti, secția actorie, fiind distribuită în seriale precum „Sacrificiul” sau „Adela”, ambele difuzate la Antena 1.

ADVERTISEMENT