Life

Cristina Ciobănașu, nemulțumită de apropierea lui Vlad Gherman după despărțire: „Îmi invadează spațiul”

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, prea apropiați după despărțire? Cum au fost surprinși cei doi. Actrița s-a arătat nemulțumită de gesturile fostului său iubit.
27.05.2022 | 16:52
Cristina Ciobanasu nemultumita de apropierea lui Vlad Gherman dupa despartire Imi invadeaza spatiul
Cristina Ciobănașu, nemulțumită de apropierea lui Vlad Gherman. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman petrec mult timp împreună, chiar dacă s-au despărțit, din motive profesionale. Totuși, actrița nu pare foarte mulțumită de apropierea de care dă dovadă fostul său iubit.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, mai apropiați decât ar trebui după despărțire?

Vestea că Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit a venit ca un șoc pentru toată lumea, ei fiind împreună de zece ani. Când toată lumea credea că cei doi vor face pasul cel mare și vor merge în fața altarului, ei își anunțau despărțirea.

ADVERTISEMENT

Acum fiecare merge pe drumul său, doar că cei doi foști iubiți se intersectează foarte des la locul de muncă, fiind colegi în serialul Adela. Mai mult, aceștia se văd și după orele de filmare, având împreună o emisiune.

Niște imagini postate pe rețelele de socializare arată că Cristina Ciobănașu este nemulțumită de faptul că Vlad Gherman stă prea aproape de ea, motiv pentru care face următoarea remarcă:

ADVERTISEMENT

„Vă rog frumos, spuneți-i că îmi invadează spațiul personal!”, a spus Cristina Ciobănașu, în spirit de glumă.

„Nu, e spațiu profesional și lucrăm împreună în acest spațiu”, a replicat Vlad Gherman.

De ce s-au despărțit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit la finalul lunii ianuarie din anul trecut, dar nu au vorbit cu claritate despre motivul care a dus la despărțire.

ADVERTISEMENT

Aceștia spuneau că nu se mai regăseau în relația în care au fost implicați aproape un deceniu. Totuși, au decis să rămână prieteni.

„Noi am clădit, în primul rând, o relație de prietenie acum 10 ani, sunt 10 ani de când ne-am cunoscut, și cred că ăsta e un lucru important. De asta cred că putem rămâne în continuare prieteni”, spunea Vlad Gherman la Antena 1.

ADVERTISEMENT

După despărțire, Cristina Ciobănașu mărturisea că ar mai fi șanse de împăcare între ea și fostul său iubit, peste ani.

„Niciodată să nu spui niciodată, nu zice nimeni că e pe viață. În momentul de față asta e alegerea cea mai potrivită pentru amândoi, nu știm ce se va întâmpla în ani de zile, tocmai de asta am preferat să punem punct acum cât timp ne mai înțelegem bine”, a spus Cristina Ciobănașu la „Xtra Night Show”.

ADVERTISEMENT