Life

Cristina Ciobănașu, poveste dramatică de viață. Prin ce a trecut actrița înfiată de Ruxandra Ion

04.02.2021 | 13:33
Cristina Ciobanasu poveste dramatica de viata Prin ce a trecut actrita infiata de Ruxandra Ion
Cristina Ciobănașu, actriță de telenovele. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu e în centrul atenției în ultimele zile din cauza despărțirii de Vlad Gherman, cei doi actori formând unul din cele mai iubite cupluri din lumea mondenă. Actrița descoperită de Ruxandra Ion, care îi este și mamă, ascunde o poveste de viață mult mai dramatică decât despărțirea dureroasă prin care trece acum.

Cristina Ciobănașu este una dintre cele mai promițătoare actrițe din România, remarcându-se de-a lungul anului în telenovelele românești, însă până la celebritatea de acum au fost ani destul de dificili pentru ea, încă din copilărie.

ADVERTISEMENT

Actrița a apărut prima oară pe micile ecrane în calitate de concurentă la „Dansez pentru tine”, în anul 2008, unde Alex Velea a fost impresionat de cazul ei social, tânăra luptând pentru a avea o casă.

Cristina Ciobănașu a luptat pentru o locuință la „Dansez pentru tine”

Actrița locuia atunci cu fratele și bunica ei într-o singură cămăruță, iar condițiile în care aceasta trăia l-au emoționat până la lacrimi pe Velea, care a dat tot ce a putut pe ringul de dans pentru a o ajuta pe fată să își îndeplinească visul.

ADVERTISEMENT

Experiența de la „Dansez pentru tine” i-a deschis porțile către o viață mai bună, căci fata a fost remarcată de producătoarea Ruxandra Ion, mama telenovelelor din România, încă de pe vremea când aceasta lucra pentru Acasă TV.

Ruxandra Ion i-a devenit mamă și ghid în carieră

Ruxandra a descoperit foarte multe tinere talente și a oferit o șansă mai multor vedete care astăzi au o carieră înfloritoare, iar unul dintre nume este cel al Adelei Popescu, actualmente prezentatoare la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Cristina s-a mutat de la Botoșani la București după ce a cunoscut-o pe Ruxandra, iar aceasta a devenit ca o a doua mamă pentru ea, după care a devenit una cu acte în regulă, reușind să o înfieze.

Chiar dacă părinții ei nu au fost acolo când a avut nevoie de ei, Cristina nu le-a întors spatele și îi vizitează și azi, aceștia locuind cu fratele ei.

ADVERTISEMENT

Cristina postează, de altfel, fotografii cu mama ei de fiecare dată când se vede cu ea și spune că o iubește, chiar dacă a abandonat-o.

Ultima oară s-au văzut după o absență de mai bine de un an, pauză cauzată de pandemie: „A trecut 1 an si 4 luni de când nu te-am strâns în braţe… 😢 sper să ne revedem curând👀❤️ #mama #îmiedordetine”.

 

 

 

ADVERTISEMENT