Life

Cristina Ciobănașu, revedere emoționantă cu familia biologică. Imagini din casa părintească

Cristina Ciobănașu a avut parte de o revedere emoționantă cu familia ei biologică. Actrița s-a filmat în casa părintească.
28.07.2021 | 19:39
Cristina Ciobanasu revedere emotionanta cu familia biologica Imagini din casa parinteasca
Cristina Ciobănașu, revedere emoționantă cu familia biologică. Imagini din casa părintească. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu a avut parte de o revedere emoționantă cu familia ei biologică. Actrița s-a întâlnit cu mama, bunica și fratele ei, după mult timp.

Tânăra de 24 de ani este norocoasă și are alături de ea mulți oameni care o iubesc. La București o așteaptă Ruxandra Ion și Ion Ion, părinții adoptivi, iar la Botoșani familia ei naturală.

ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu, revedere emoționantă cu familia biologică. Imagini din casa părintească

Cristina Ciobănașu a avut parte de o revedere emoționantă cu familia ei. Actrița din serialul „Adela” a vrut să-și reîncarce bateriile și a mers în vizită la casa părintească.

Tânăra locuiește în București de mai bine de un deceniu, încă de când producătoarea Ruxandra Ion a luat-o sub aripa ei. Din păcate, fosta lui Vlad Gherman nu apucă să-și vadă prea des familia biologică.

ADVERTISEMENT

Vedeta se bucură de compania celor dragi, care o așteaptă întotdeauna cu brațele deschise. Cristina i-a revăzut pe mama, tatăl, fratele și bunica ei, după luni întregi.

Deși nu are foarte mult timp liber, actrița face tot posibilul să-i viziteze cât mai des pe cei care au crescut-o. După o vacanță la mare alături de familia din București, tânăra a decis să meargă și în satul Vorona, acolo unde și-a petrecut primii ani din viață.

ADVERTISEMENT

„Noi ne bem cafeluța împreună. În sfârșit, bea și mama cafeluță, până acum a robotit. Am ajuns aseară pe la două și ne-am culcat pe la patru. Bunica trage ca ursul la miere.

A văzut că e de mâncare și cafeluță și a venit și ea. A venit să salute copii, frumusețile”, a spus Cristina Ciobănașu pe InstaStory.

ADVERTISEMENT
Cristina Ciobănașu, momente speciale alături de familia ei biologică
Cristina Ciobănașu, momente speciale alături de familia ei biologică. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

După ce au luat masa împreună, Cristina Ciobănașu și fratele ei, Tudor, alături de restul familiei, au pornit la drum. Fanii s-au bucurat să o vadă pe îndrăgita actriță că petrece momente atât de speciale alături de familie, mai ales știind cât de rar îi vede pe cei dragi.

Cristina Ciobănașu a plecat în vacanță alături de Ruxandra Ion și de membrii familiei de la București. După ce s-a întors, tânăra nu a stat pe gânduri și a mers și la casa părintească.

La jumătate de an după despărțirea de Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu se bucură de timpul petrecut cu prietenii și familia. Totodată, are multe proiecte în plan, iar din toamnă va putea fi urmărită în cel de-al doilea sezon al serialului „Adela”.

ADVERTISEMENT