Life

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, veste pentru fani. Ce au avut de transmis cei doi actori

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au afișat împreună la mai bine de 8 luni de când anunțau că nu mai formează un cuplu.
21.10.2021 | 22:37
Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman veste pentru fani Ce au avut de transmis cei doi actori
ADVERTISEMENT

Cei doi actori din serialul „Adela” au fost împreună timp de 9 ani și au ajuns să se despartă când toată lumea spera să ajungă la altar, dar iată că în prezent sunt în continuare amici.

Frumoasa blondină și artistul au o relație excelentă după separare, dovadă că au venit cu o veste pentru toți fanii de pe rețelele de socializare, unde au postat și o poză cu ei.

ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman le-au reamintit internauților care sunt planurile care-i leagă, dar și faptul că trebuie neapărat să-i urmărească în producția de la Antena 1.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, din nou împreună. Mesajul transmis de actori

„Ne-am adunat aici să vă reamintim că #dacaejoieadela. Bine, nu de-asta ne-am adunat. Am filmat pentru emisiunea  Cultour de la Happy Channel astăzi. 

ADVERTISEMENT

S-a gândit Vlad Gherman că e o ocazie bună să vă transmitem energia noastră pozitivă”, este mesajul lăsat de Cristina Ciobănașu pe Instagram.

Imaginea este dovada vie că cei doi actori au reușit să treacă peste momentele despărțirii din luna februarie de anul acesta și demonstrează că au rămas prieteni.

ADVERTISEMENT

Ce-i drept, vedeta de la Antena 1 și cântărețul sunt legați în continuare de proiectele pe care le au împreună, unul dintre acestea fiind serialul „Adela”.

Cristina Ciobănașu, vehementă legat de separarea de Vlad Gherman

De asemenea, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman prezintă și o emisiune pe sticlă, în timp ce în viața personală fiecare este liber să facă absolut tot ce vrea.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, actrița și-a refăcut viața sentimentală după despărțirea de cel care i-a fost alături timp de 9 ani, artistul fiind foarte fericit pentru ea.

„Asta e tot ce trebuie să știți, asta e tot ce contează: suntem prieteni, lucrăm împreună și ne sprijinim în continuare unul pe celălalt.

Suntem liberi să facem ce vrem, să fim cu cine vrem și singurii care ne pot judeca suntem noi înșine”, anunțau cei doi actori la începutul lunii septembrie, tot pe Instagram.

ADVERTISEMENT