Life

Cristina Ciobănașu, transformare incredibilă după despărțirea de Vlad Gherman! Fanii au remarcat imediat

15.02.2021 | 15:23
Cristina Ciobanasu transformare incredibila dupa despartirea de Vlad Gherman Fanii au remarcat imediat
ADVERTISEMENT

După nouă ani în care au împărțit și bune, și rele, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au făcut un anunț pe care mulți refuză chiar și acum, la două săptămâni distanță, să-l creadă. Nu de alta, dar totul părea să se îndrepte către o nuntă ca în povești și o căsnicie de succes.

Oricât ar încerca să păstreze aparențele, e clar ca lumina zilei că despărțirea nu a rămas fără urmări. Dacă el a lăsat, totuși, de înțeles, că este afectat fizic și psihic de când nu mai locuiesc împreună, fosta iubită evită să dezvolte afirmațiile făcute în clipul pe care l-au realizat împreună.

ADVERTISEMENT

Pozele, însă, vorbesc de la sine. Mai ales cea postată recent, din care se poate observa că a slăbit atât de mult încât are o talie de viespe. Nu ne miră că admiratorii roiesc în jurul ei mai ceva ca albinele de când a pus punct poveștii de dragoste.

Cristina Ciobănașu a slăbit enorm după despărțirea de Vlad Gherman

Mă țin de câteva zile să mă adun și să fac această postare prin care vreau să vă mulțumesc pentru prezența și susținerea pe care mi-o arătați aici, pe contul meu de Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Mă bucur enorm că ne-am strâns peste un milion de oameni, mă bucur că sunteți activi și urmăriți cu interes tot ce fac, tot ce postez și că nu încetați să îmi aratați că vă place munca pe care o depun.

Mă bucur că îmi sunteți alături, chiar dacă de la distanță. Vă îmbrățișez tare și vă doresc tot ce-i mai bun!”,  le-a transmis Cristina Ciobănașu fanilor săi.

ADVERTISEMENT

Cei doi au anunțat că nu mai formează un cuplu

Cât despre anunțul despărțirii, ei bine, acesta a fost făcut de amândoi, printr-un mesaj publicat recent în mediul online, drept mulțumire pentru fanii care le-au fost alături în toată această perioadă. „Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu”, le-a transmis îndrăgita actriță, completată imediat de cel care de acum îi va fi doar prieten și coleg.

Ce trebuie să înțelegeți este că 2020 a lăsat amprenta și asupra relației noastre. Cea mai mare greșeală pe care poți să faci e să te uiți pe tine, să uiți că ai alte nevoi față de nevoile partenerului, că-ți dorești alte lucruri de la viață”, a explicat Vlad, lăsând, totuși, de înțeles că sentimentele nu s-au risipit: „O iubesc pe fata asta!”, a mai spus el.

ADVERTISEMENT

Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că e mai bine să o luăm pe drumuri separate, însă rămânem prieteni. Am avut foarte mult timp la dispoziție în care am stat împreună și nu am mai lucrat foarte mult.

Am avut timp să discutăm și ne-am dat seama că suntem foarte diferiți, că ne dorim lucruri diferite și că ne aflăm în puncte diferite ale evoluției noastre. Toate momentele pe care le-am trăit au fost extrem de frumoase.

Au fost 9 ani în care am trăit cât poate trăiesc alții într-o viață, doar că există momente, pentru că așa e în viață, nu e numai lapte și miere. Am avut și momente grele prin care am trecut, pe care am preferat să le ținem pentru noi și am lăsat să se vadă doar părțile bune, fericite și multă iubire, ceea ce a și fost.

Eu am fost cea care a inițiat discuția. În momentul în care ne-am cunoscut și am început această poveste de dragoste eram foarte tineri. Din acel moment am făcut cam tot împreună, am lucrat împreună, am jucat.

Undeva pe drum am uitat să mai fim atenți la nevoile noastre, la ce ne doream noi ca indivizi. Și eu îl iubesc pe băiatul ăsta. Și rămânem prieteni buni în continuare și colegi.

O să filmăm în continuare pentru serialul ”Adela” și o să prezentăm împreună. Fetelor, Vlad e liber acum. Trebuia să detensionez atmosfera puțin”, a spus Cristina Ciobănașu.

ADVERTISEMENT