Life

Cristina Ciobănașu, zi de naștere specială. Ce a făcut actrița la împlinirea a 26 de ani

Cristina Ciobănașu a făcut dezvăluiri despre ziua de naștere. Cum a petrecut actrița din serialul Adela la împlinirea a 26 de ani.
26.09.2022 | 10:35
Cristina Ciobanasu zi de nastere speciala Ce a facut actrita la implinirea a 26 de ani
Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre ziua de naștere. Cum a petrecut la 26 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a avut parte de o zi de naștere specială. Ce a făcut fosta iubită a lui Vlad Gherman în momentul în care a făcut 26 de ani, vedeta dezvăluindu-le celor care o urmăresc în social media ce i s-a întâmplat.

Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre ziua de naștere. Cum a petrecut la 26 de ani

Cristina Ciobănașu s-a bucurat din plin de ziua de naștere, care a decurs cum nu s-a așteptat mai bine. Îndrăgita actriță a primit numeroase mesaje de la internauți, cărora le-a mulțumit pentru gândurile bune.

ADVERTISEMENT

Nu a plănuit nimic pentru momentul în care a împlinit 26 de ani, vedeta subliniind că întregul weekend a fost unul pe care nu-l va uita prea curând. A primit numeroase buchete de flori și a fost răsfățată de cei din jur.

Mai mult decât atât, actrița s-a delectat cu delicatese delicioase și savuroase, dar și de ieșiri în oraș alături de prieteni și de partenerul de viață, medicul stomatolog Alexandru Mureșan.

ADVERTISEMENT

„Aniversarea celor 26 de ani a fost mai tare decât mă așteptam. Nu am plănuit absolut nimic și cu toate astea am avut un weekend foarte drăguț!

Și a fost așa mai ales datorită mesajelor de la toți oamenii dragi mie, dintre care faceți parte și voi.

ADVERTISEMENT

Vă mulțumesc tare mult pentru toate mesajele minunate pe care mi le-ați trimis, pentru toate gândurile bune! Vă îmbrățișez pe toți!”, a scris Cristina Ciobănașu pe Instagram.

Cristina Ciobănașu, fericită alături de actualul iubit

„Mă bucur că în sfârșit observați și voi că sunt bine și că mă face fericită”, a completat actrița din serialul Adela, la comentariul venit din partea unei fane.

ADVERTISEMENT

Reacția are legătură cu relația pe care o are Cristina Ciobănașu în momentul de față cu bărbatul care o face fericită, după separarea de Vlad Gherman. Cei doi actori s-au despărțit după o legătură care a durat 9 ani.

ADVERTISEMENT